Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Békáscity |
|
Vegeta leves cérnácskával, 4 zsömléből jó petrezselymes/hagymás/paprikás töltelék, mellérakva a kettévágott -6db pici- csirkecomb és megsütve ! +káposztasaláta |
|
Cirus |
|
Grillezett kecskesajt, vegyes saláta és sült krumpli |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: spárgakrémleves és rakott karfiol |
|
Cirus |
|
Tegnapi rántott karaj krumplipürével. |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig kolbászhússal töltött karaj és hagymás tört krumpli volt a hétvégén. Ma pedig zöldségleves lesz és spenót tükörtojással. |
|
Békáscity |
|
ma már jobb volt ... Paradicsomleves, rántott husi + nekem csak sóba-vízbe krumli |
|
Békáscity |
|
Flektor granulátum - nagyon jó volt az ülőidegemre, de a bélésemre nem...Úgy hogy részemről ma köménymagleves csak úgy magában, Apunak + sült virsli krumplipürével |
|
Cirus |
|
Én tojást sütök magamnak szalonnával Otthonról dolgozni jó! |
|
mamácska |
|
Ma pedig tojásleves lesz és lecsós szelet tarhonyával ebédre. |
|
Cirus |
|
Gyömbéres csirkemell édeskrumplipürével |
|
|
Békáscity |
|
karfiol-leves lett és a túróstészte |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: húsleves májgombóccal és borsófőzelék fasírttal |
|
Cirus |
|
Lazac és vegyes saláta. |
|
Békáscity |
|
pénteken meg paprikáskrumplit virslivel - úgy látszik a gyorsan/könnyen ebédek mindenhol mindenkinek favoritok |
|
Békáscity |
|
holnap szeretnék túróstésztát + paradicsomleves |
|
|
mamácska |
|
Nálunk pedig a mai ebéd: sajtkrémleves és rántott karfiol petrezselymes krumplival + gyümölcs |
|
Cirus |
|
Két napja gombát aszalok, így ma főtt virsli volt pepperónis mustárral. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gulyásleves és túrós csusza sok töpörtyűvel... |
|
Cirus |
|
Ma rakott krumpli volt |
|
mamácska |
|
Mi is hazaérkeztünk a nyaralásból.A hétvégén ünnepi kaja volt: velőscsontos marhahúsleves és sült kacsa párolt káposztával+ torta |
|
Békáscity |
|
meglepi: Dunabogdány Forgó étterem lett a színhely - szuper húslevesvelőscsont és piritós, én vargányás ragu krumplilángossal, fiam grillezett kecskesajt salátával és utána a világhíres túrógomboc ! Mai ebéd: csontleves májgaluskával, paradicsom-mártás főtt krumplival a -mirelitte- húsgolyókhoz |
|
|
Békáscity |
|
szombaton rendszeresen valami pörköltféle van, ma : lecsó tésztával - nagyon nagyon finom lett ! este vacsizni megyünk - ha igaz... |
|