Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Békáscity |
|
szombaton paradicsomos káposzta sült kolbásszal (maradék lefagyasztva) vasárnap : borsóleves csigatésztával, ropogós csirkecomb krumplisaláta, fagyi |
|
Békáscity |
|
ma gulyásleves de úgy, hogy a kanál megállt benne - tésztaféle nélkül csak hús és zöldség
|
|
tiszavirág |
|
Nálunk ma padlizsánkrémleves volt, sült oldalas, rizs, kovászos uborka. Most öblögetem finom vörösborral. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: raguleves és lecsós szelet galuskával |
|
mamácska |
|
Készülődünk a szabadságra, kb egy hétig nemigen leszek gépközelben. Vigyázzatok magatokra és egymásra! |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: tyúkhúsleves és brassói aprópecsenye + gyümölcs |
|
Békáscity |
|
lecsó több napra elkészítve várakozik a tunkolásra - mai ebéd : krumplifőzelék , pulykafasírt (mirelit) és nagytakarítás |
|
mamácska |
|
Mivel tegnap szerelték a gépemet,sikerült néhány dolgot előre elkészíteni: Mai ebéd: zöldbableves és hortobágyi húsos palacsinta |
|
Békáscity |
|
nyári vadas vagyis inkább olyan mustáros izé - sok hagymával, spagetti belefőzve és behabarva, tojásleves |
|
Cirus |
|
grillnyárs pácolt csirkemellből és zöldségekből, sült krumpli. |
|
|
Cirus |
|
Én is ma hideget eszem. A hétre már minden elő van készítve, de tegnap nem főztem. |
|
Cirus |
|
A Déli pu. előtti kerengőben. Bár legközelebb házhoz kérem, mert bent olajszag, kint meg hőség (egy ernyőt kitehetnének...) |
|
mamácska |
|
Van az úgy, hogy az ember besokall már a látványtól is! Főleg ebben a melegben nincs is étvágya az embernek! Mai ebéd: zöldborsóleves és töltött paprika |
|
Békáscity |
|
Egyszóval: besokalltál Nálunk ma zöldségleves májgaluskával (s.k.) - rántott cukkini petr.rizs, tartár, szilva |
|
tiszavirág |
|
Lehet. De ma még nem bírtam ránézni a kajára. Hihetetlenül elegem lett a mérhetetlen mennyiség láttán. |
|
Békáscity |
|
no de holnap után ... biztosan éhes leszel már ! |
|
tiszavirág |
|
Nyaralni voltunk. Rá sem birok nézni a kajára. Remekül főztek, teljes ellátás, rengeteg választék. Az elkövetkező napokban nem akarok kaját látni. |
|
Békáscity |
|
hol van ? nem is tudtam róla (én utálom a halat, de a fiam szereti - mondom neki) |
|
Cirus |
|
Mi a Déli pu. mellett levő halas büfébe mentünk, nem volt rossz! |
|
Békáscity |
|
Holnapra pedig lecsó virslivel + mirelitt krumplisnudlival |
|
Békáscity |
|
mirelitt spenót és szilvásgombóc - találtam a mélyhűtőben |