Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
R.András |
|
A másik, ami dühít, hogy hiába vagyok tünetmentes, attól még lehet, hogy bennem van és fertőző vagyok ... |
|
R.András |
|
Az bosszant, hogy ezen tünetmentesen is át lehet esni ... Nem akarok úgy járni, mint azok a japán katonák, akik még 40 évvel a háború vége után is védték a lakatlan szigetet ... |
|
pandala |
|
Hát, erre pont ugyanaz a válaszom. Ld. #210. Na jó, a "kell"-t cseréljük le valami lágyabra .. Sok sok kézmosás, és erős karantén, saját érdekből!! .... |
|
gajo |
|
Szóval ne féljetek, de VIGYÁZZATOK MAGATOKRA! |
|
gajo |
|
Nem,nem! Semmi baja, csak retteg! |
|
negyven rabló |
|
Te tényleg hipochonder vagy, vagy csak mondod? Van otthon pálinkád? |
|
pandala |
|
Az a "baj", hogy a "már negatív vagyok"at nem biztos h ki lehet mutatni, sajnos. :-( Mert ahhoz kellene egy pozitív eredmény is. 22-es csapdája .. |
|
pandala |
|
Szerintem, akkor kell 'rettegni', hogyha légzési nehézségek is vannak ..
Na meg ha 38 feletti láz, akkor mindenképpen beszélni kell telefonon a dokival!
|
|
pandala |
|
Hát, akkor az van hogy a brit is fiatal .. És ha igaz, még két brit beteg van.
|
|
gajo |
|
Látod ezen nem tudok, tudunk változtatni. A szomszédunk is retteg! Én , mi, valahogy elvagyunk. Nem kell hősködni.
|
|
R.András |
|
Ha még negatív vagyok, az nem túl érdekes, de ha már negatív vagyok, akkor hátradőlhetek, vagy elmehetek önkéntesnek ... |
|
pandala |
|
Kicsoda? Nekem úgy rémlik, hogy a fiatal nő még 30 éves sem volt (26!?)... Több betegséggel eleve ..
|
|
R.András |
|
A gov.hu nem írja a korát, de a Gondola igen:
Koronavírus - A brit nagykövet-helyettes a járvány tizedik magyarországi áldozata 2020. március 25. 20:16
A budapesti brit nagykövet-helyettes a koronavírus-járvány tizedik magyarországi áldozata - erősítette meg a sajtóhíreket a nagykövetség szerdán az MTI-nek.
Közleményük szerint a 37 éves Steven Dick kedden halt meg Budapesten. ... https://gondola.hu/hirek/252720-Koronavirus_-_A_brit_nagykovet-helyettes_a_ja ... |
|
negyven rabló |
|
Mindenképpen akarsz egy tesztet? Ha kapsz egy egy negatív eredményt ma, vagy holnap, akkor mi biztosít arról, hogy holnapután nem leszel pozitív? |
|
|
|
|
R.András |
|
Lehet, hogy már tünetek nélkül átestem rajta és rég immunis vagyok, de mégis majrézok ! |
|
|
pandala |
|
Most egy fiatal nő halt meg, nem? Ő szerintem nem brit. Meg egy brit is, de az ő korát nem tudjuk, a'szem .... |
|
gajo |
|
Én csak britre emlékszem. |
|
gajo |
|
Rafinált! Menj el! Mi történhet? Persze nem sok értelme van. |
|
|