Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Békáscity |
|
Holnapra pedig lecsó virslivel + mirelitt krumplisnudlival |
|
Békáscity |
|
mirelitt spenót és szilvásgombóc - találtam a mélyhűtőben |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: bableves és sült csirke párolt zöldségekkel |
|
mamácska |
|
Ma pedig: tojásleves és marhapörkölt nokedlivel |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: Csontleves és bácskai rizseshús+ gyümölcs |
|
Cirus |
|
Csirkemell grillezve, párolt lilahagymás kukorica és mozarellás paradicsom. |
|
Békáscity |
|
lift és tv-szerelés miatt ami van ... hát: vegeta leves lett borsóval és cérnácskával, majd tortellini a la carbonara + pulykanugets, délután pedig dr.ötker Aranka puding (hideg tejben, főzés nélkül) |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig zöldségleves és roston sült hal petrezselymes krumplival+saláta |
|
Cirus |
|
Ma lecsó lesz kuszkusszal. |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig meggyleves lesz és tojásos nokedli,salátával |
|
Cirus |
|
Mi fröccsöt
és hideget sok zőccséggel |
|
Cirus |
|
A fokhagymalevest hogy készíted? Már régóta próbálok valami jó receptet találni, de még eddig nem sikerült |
|
|
Békáscity |
|
Úgy látom csak mi eszünk ebben a melegben... Jelesül ma : zöldségleves grízgaluskával, töltött paprika, dinnye - az ételsor 4 személyes, úgy hogy holnap is ez lesz kaja |
|
Békáscity |
|
Szombati gyorskaja - a melegre való tekintet töltött csirkecombot akartam csinálni, végül is beledobáltam a tepsibe a félbevágott combokat - 4 db - és mellétettem az öklömnyi töltelék-gombócokat, körberaktam félbevágott paprikával és zutty egyben megsült, isteni lett ! hozzá sopszka-saláta (A tegnapi karfiolfőzés után megmaradt lé felhasználásával remek fokhagymaleves lett - holnapra.) |
|
Békáscity |
|
Borsóleves cérna-tésztával, tejfölös-morzsás karfiol, gyümi |
|
mamácska |
|
Nálunk zellerkrémleves és tojásos lecsó lesz ebédre. |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig tárkonyos csirkeraguleves és sajtos,paradicsomos csirkemell petrezselymes krumplival |
|
Békáscity |
|
Fokhagymás tejleves krutonnal, lecsós pulykamáj maradék rizzsel, potyóka-szilva |
|
Rendes Kis |
|
Pont ma recept: háromszéki komaleves Elkészítési idő: 70 perc. Hozzávalók: 50 dkg savanyú káposzta, 40 dkg sertéshús, 12 dkg hagyma, 30 dkg sertésvelő, 5 dkg rizs, 4 dkg zsír, 3 dkg liszt, 2 dl tejföl, babérlevél, pirospaprika, törött bors, só. ... http://erdely.ma/mozaik.php?id=169320&cim=pont_ma_recept_haromszeki_komaleves |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gyümölcsleves és zöldborsófőzelék fasírttal |
|
Békáscity |
|
Naná hogy beverte az eső a frissen pucolt ablakokat ... Mai ebéd: vietnami zacskósleves, rántott sajt és párizsi petr.rizs, káposzta saláta, sárgadinnye |
|
|
mamácska |
|
Mai ebéd: bableves füstölt csülökkel és szilvás gombóc |
|
Cirus |
|
Én is hideget eszem ma, kis zöldség, szendvics. |
|