Téma: Mit eszünk ma ? |
|
tiszavirág |
|
Milyen grízgaluskát tudsz csinálni? Nagy, sárga és rezgős? Ha igen, akkor írd le ide a receptedet légy szíves! |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: Csontleves és rántott hal petrezselymes krumplival,salátával |
|
Békáscity |
|
én holnap szeretnék zöldbabfőzeléket petrezselymes fasírttal (ami csak zsemle, tojás és petrezselyemből áll + egy pici só, bors) |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig gyümölcsleves és vadas marha lesz zsemlegombóccal ebédre. |
|
|
Békáscity |
|
Csütörtök: kacsanyakból leves sok zöldséggel és levesgyönggyel, sajtos/paradicsomos spagetti |
|
mamácska |
|
Nálunk a mai ebéd: gulyásleves és tökfőzelék sült hússal |
|
Cirus |
|
Padlizsán paradicsommal és sajttal, én még egy kis sertésszűzet is eszem hozzá baconnal. |
|
Békáscity |
|
Eddmegleves lesz és paradicsomos húsgombóc meg valami gyümi |
|
mamácska |
|
Köszönjük, szeretjük! Mikor kapunk kóstolót? |
|
|
mamácska |
|
Nálunk pedig paradicsomleves lesz és töltött csirke rizi-bizivel |
|
Cirus |
|
Én bablevest főztem, ma azt eszem, férj meg székelykáposztát. |
|
Békáscity |
|
Nálunk is borsóleves lesz grízgaluskával és túrós tészta, fagyi |
|
mamácska |
|
Én pedig nem főztem a hétvégén ebben a nagy melegben,csak szendvicset ettünk és hűtött gyümölcsöt... Mai ebéd: zöldborsóleves és juhtúrós sztrapacska |
|
Cirus |
|
Tegnap megfőztem egész hétre magamnak, anyunak és a húgomnak is. Ma répás-cukkinis lepény és húsleves. |
|
lámpás |
|
Fúúúúúúúúúúúú! Nincs is jobb egy ilyen egyszerű, de nagyszerű menünél.Sajnos nem elég, ha csak én szeretem. |
|
tiszavirág |
|
Nálunk marhapörkölt volt vízbefőtt krumplival és házi kovászos uborkával. |
|
lámpás |
|
Őszibarack-krémleves, rántott csirke rizzsel és krumplipürével, vegyes zöldsaláta, túrós-sárgabarackos linzertorta. |
|
Békáscity |
|
Vasárnapi ebéd - hideg meggyleves, kacsanyak-pörkölt tésztával, ubisali tejföllel, fagyi |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: sült hús kolbásszal töltve (egybesütve) és tzatziki saláta.... |
|
Békáscity |
|
Fini ebéd volt : - vietnami zacskósleves (kacsa ízesítéssel) és mirelitte fasirtgolyó felmelegítve, lecsóval tálalva (lett volna kukorica-dara is, de ahogy kinyitottam a zacskót kirepült belőle egy molylepke ... már dobtam is kifele az egészet ! - volt más hús ) |
|
Cirus |
|
Hát így edzés után baconös tojás! |
|
Békáscity |
|
Péntek - valami tésztaféle kéne ... vagy főzelék, vagy svanyú-tojás rizzsel ! |
|
Békáscity |
|
délutánra zivatarok jönnek - de ettől majd csak rosszabb lesz a hőérzetünk |