Téma: Kormányinfó |
|
gajo |
|
Meg vagy dícsérve, másodpercember! |
|
tiszavirág |
|
Te bosszantasz engem!
* percember..... * kormánypropagandista.....
Azután még neked áll feljebb!
|
|
|
|
tiszavirág |
|
gajo! Emlékeim szerint fotó behelyezésekor van lehetőség ellenőrizni, hogy a fotó nem nyomja- e szét az oldalt. Te rendszeresen szétnyomod az oldalakat. Ha nem tudod alkalmazni ezt a a lehetőséget, fordulj Rendeshez, biztosan segít. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Néha azért elnyom egy kis somolygást a sok hülye kérdések miatt. Azon azért csodálkoztam, hogy Kósa András elég hosszan rugózott azon, hogy vajon vereség esetén átadják- e a hatalmat? Ezt feltételezni ezekről a komoly, intelligens, jogot végzett emberekről, vérciki. Nem tudtam, hogy ez a K.A. ennyire primitív.
|
|
pandala |
|
Bírom azt az "angyali türelmet", ahogy válaszol némelyiknek, somolyogva.. Csak mindig félek, hogy nehogy átváltson harsány röhögésbe!!! Mert azt biztos felpumpálná a jobalsi sajtó, legalább egy hétig arról cikkeznének hogy ....
|
|
tiszavirág |
|
Kormányinfó 2022.01.13.
https://www.youtube.com/watch?v=LBHty8MfzKE
2 óra 41 perc
Én képtelen lennék ennyi ideig állni és felelni ennyi agresszív baromnak.
Orbán sajtótájékoztatója 3 óra 14 percig tartott. Így, közel a 60- hoz, meg kell állapítani, hogy jó fizikai állapotban van a miniszterelnök.
|
|
|
|
|
pandala |
|
"covidos lett" Gulyás Gergely kiváncsi vagyok rá, hogy mit hoznak ki ebből a "vírustépelődők"! .. |
|
|
|
gajo |
|
Sokan megnézték a szép magyar lányt! |
|