Téma: Láttátok? (2) |
|
|
tiszavirág |
|
Mekkora barom ez a Boros Tamás! Orbán többpártrendszerben, szabad választásokon elért kétszeri kétharmadját egyenlőnek mondja a kádári egypártrendszerben elért magas szavazási százalékkal !!!!!! Noooooooooooooooooormális? Az ember esze megáll.
http://www.utolag.com/Film100/Csorte_20140821.wmv |
|
negyven rabló |
|
"Labanc kitüntetés, Mária Terézia alapította. Arany János is csak a kiegyezés után vette át." "Kertész Imre megírta remekműveit... a legnagyobb magyar írók közé tartozik..." (Hm... ismerte eddig valaki?)
06:04-ig tudtam nézni. Pont ennyi kell ahhoz, hogy igazolódjon az a demokratikus álláspontom, hogy vannak emberek, akik másképpen látják a világot mint én.
http://mno.hu/velemeny/kertesz-plagiumugye-es-a-balliberalis-modi-751223
Megjegyzem , hogy a kormány egyik legnagyobb politikai hibája ennek az embernek a kitüntetése a Szent István díjjal! Ha mindenképp ki kell tüntetni, akkor adhatták volna a "Közös seggnyalás a hollókoszt élvezőinek" c. érdemrendet is. (Én is kérek egy kis elismerést, mert elvették a nagyapám megélhetését és az apám gyak. egész életében megbízhatatlan volt!) |
|
negyven rabló |
|
Nincs annyi zsepi a tecsóban, amennyit nem tudok elhasználni. A szívem szakad meg! |
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Persze, hogy láttuk!
Tudom, hogy nem olvasod már a Polidilit, de erre egy külön rovat indult: Mi folyik itt Gyöngyösön? címmel. Lehet, hogy még ma is fut.
A filmecske egyébként zseniális. Állatorvosi ló. Tökéletesen megmutatja a cigány kulturhát.
Benne van minden. Próbálom időrendbe rakni a tüneteket.
-Lekezeli a riportereket -4 gyerek -Lakás kell, mer az nekik jár -Pozőrködés, színészkedés: leveszi a napszemüvegét (a mélyszegény, szájában a cigeretta) -Normál hangerőn nem képes beszélni, csak ordítozni a tőle 60 cm-re állókhoz -Hazudozás: mutatja a lábszárcsontján az ínszalag szakadást -Magyarul nem tud: cigány gyerek vagyok, bár nem vagyok buta. Suksüköl. -Gyermekszeretet -Megölöm a polgármestert "suttogja" -Fődhöz vág felindultságában valamit ("rámjött az ideg"- mondják ilyenkor a nemhiábaszületettek. Még jó, hogy most nem történt haláleset.) -aztán jön a síránkozás, önsajnálkozás és sajnáltatás -családszeretet, de azért földhöz vágja a többezres sírcsokrot -egyik pillanatban sír (van ott a három gyerekem, akit fel kell, hogy nevessek") másikban már aggresszívan utánamegy egy utcai járó-kelőnek. -színészkedés: kézcsókok. -"vallásosság" -28 éves, de szerintem egy percet nem dolgozott.
az Aktuálpolitikában megy |
|
|
|
|
panda |
|
Őrizetbe vették Sarkozyt DA Forrás: Hír TV 2014. július 01., kedd 10:35
Hivatali hatalommal való visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vették Nicolas Sarkozyt. A hatóságok szerint a volt francia államfő elnöksége idején egy informátori hálózatot működtetett a rendőrségen és a bíróságokon, hogy tudja, mikor készül vizsgálat ellene. http://mno.hu/hirtvkulfold/orizetbe-vettek-sarkozyt-1234997
Csak Gyufe van még mindig szabadlábon .. :-( |
|
|
|
|
panda |
|
Milyen divatos a sérója... Úgy látszik, fodrászra még tellik...
|
|
keresztkem |
|
Sok stand up comedy-t nézettek ezzel a cigány fickóval--IS!Itt a HÜLYESÉG mértéke-mennyisége--úgymond--forradalmian új MINŐSÉGBE "csap" át, hogy azt ne mondjuk egy speciális elmebajba.Tanulságos ez a hülye cigány f..sz, köszönet érte, hogy beszerkesztette ide T. "MPD".Ezt kellene látnia-meglátnia Juhász Feri atyának a gyöngyösi főplébánia plébánosának. k.k. |
|
|
Békáscity |
|
Ez tényleg nem vicc ! Unokám ballagásán mellettem egy roma család tanyázott és egyszer csak á nágymámá szól a kisuno9kájánák : Efrájimká ! ne rosszálkodj ! |
|
|
|
|
Békáscity |
|
újabban rákaptam Honey Boo Boo -ékra .... óriási ! az ámerikai győziék |
|
|
hulot |
|
Bocsesz! A fideszszótár nekem kínai. Lehet, hogy túl természetes a gondolkodásmódom.
|
|
Jethro Tull |
|
Hát a nemfidesz. Az mind internáci. Ennyit se tudsz? |
|
hulot |
|
Kik azok az "internácik"?
|
|