Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
A főoldalról levették a rámutató kapcsot, de működik. |
|
tiszavirág |
|
Jól látom? Végleg törölték a fórum rovatot a kék Gondoláról? |
|
tótumfaktum |
|
Sőt, esetleg az is elég, ha a password funkcióval magad próbálod letesztelni. Klikk a "Forgot your password?" linkre! .... |
|
|
tótumfaktum |
|
Ja, és esetleg valakivel, aki be tud jelentkezni, csekkeltesd le az account nevedet... |
|
fokos |
|
Köszönöm, sajnos ezeket kipróbáltam. |
|
tótumfaktum |
|
Lehet, hogy csak van benne egy nem látható 'rossz' character, pl a kukac .... Célszerű úgy kipróbálni, hogy az email címet a levelezőből copy/paste-zod át. Az is lehet, hogy ha egyszer már rosszul került bele, akkor csak a böngésző jelzi rosznak off-line-ban, de esetleg már az újra bejelentkezés után on-line-ban jó lesz. Esetleg indítsd újra a böngészőt, vagy ha van másik, akkor próbáld meg inkább abban... |
|
fokos |
|
De nem tudok belépni! Ez az én fiókom! |
|
|
fokos |
|
A facebook a következő hibaüzenetet küldi: A megadott e-mail cím nem felel meg egyetlen fióknak sem. Mit csináljak? |
|
|
schlempe |
|
Nem értünk egyet.Nyilván. Ám ez nem tragédia. Atól még lehetünk mindketten tisztességes MAGYAR KERESZTÉNYEK. |
|
Rendes Kis |
|
Drága bácsi, az már a korábbi beírásaimból is kiderült, hogy fogalmam sincs, mennyi pénzt kapnak ökumenére a T. egyházak, azt is csak most, magától tudtam meg, hogy valamennyit kapnak. De én kevés pénzt sem adnék nekik olyan feladatra, amelyet NEM végeznek el. Az ökumenéért imádkozni kevés. Meg kell valósítani (helyre kell állítani) az EGYSÉGET (unio, communio). |
|
|
|
|
schlempe |
|
Ami a sok pénzt illeti, azzal kapcsolatban én azt gondolom: életünknek, társadalmi életünknek NEM A ÖKOMENIZMUS AZ A SZELETE, ahol az a bizonyos sok pénz van. Én ebben legalábbis BIZTOS VAGYOK, annak ellenére, hogy nem tudom "itt" mennyi az a bizonyos "nagyon sok". Mellesleg ha Ön tudja, kérem írja le mennyi? Mindenesetre én azt az összeget, amit kapnak, LÁTATLANBAN ÉS BIANCO-ban aláírom: nem el-sajnálva tőlük..."átnyálazás", "pontatlanság-, és félrertéskorrekció" NÉLKÜL(!) |
|
Rendes Kis |
|
Drága bácsi, itt valakik sok (vagy kevés) pénzt markolnak föl azért, hogy az ökumené kérdését NE oldják meg. Az ökumenéért nem imádkozni kell, hanem szépen elővenni és átnyálazni a dogmatikát a niceai zsinatig és még tovább és szépen kigyomlálni a tévedéseket, pontatlanságokat, félreértéseket ... |
|
schlempe |
|
Nem az egyházi, ill. felekezeti vezetők kapják! Hanem az egyházak-felekezetek--mint INTÉZMÉNYEK. És hogy kap(HAT)nak egyáltalában valamennyit--valószínűleg nem oly' sokat, de nem tudom, hogy mrennyit--azt még a Horn kormány idején parlamentleg elfogadott EGYHÁZÜGYI TÖRVÉNY mondja meg, ill. szabályozza. |
|
|
schlempe |
|
A katolkus egyház vezetőit azért hagytam ki a számításból, mert a Magyar Katolikus Egyház NEM SZAVAZATI JOGÚ, csak tanácskozási jogú tagja a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának--nagy személyi létszámaránya okán. |
|
schlempe |
|
"az ökumenében illetékes főpapoknak,"??? Ugyan kik ők? Mondjuk Bogárdi Szabó István vagy Gáncs Péter a református meg az evangélikus egyházak zsinati elnökei? Vagy Szenczi Sándor a baptisták egyébként nagyszerű ember "munkatársa", aki még "papnak" sem nevezi önmagát.A kisebb felekezetek következetesen nem tartják magukat "pap"-nak,legföljebb "hitszónok"-nak, "igehirdető"-nek meg ilyesmiknek. Úgyhogy--már bocsánatot kérek--de NEM LÁTOM A REALITÁSÁT annak, hogy' hogyan is tetszenek elképzelni "nagyívű" koncepcióik gyakorlati végrehajtását. |
|