Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
Most egy fiatal nő halt meg, nem? Ő szerintem nem brit. Meg egy brit is, de az ő korát nem tudjuk, a'szem .... |
|
gajo |
|
Én csak britre emlékszem. |
|
gajo |
|
Rafinált! Menj el! Mi történhet? Persze nem sok értelme van. |
|
|
R.András |
|
A húgom azt mondja, hogy menjek el vért adni, akkor megtesztelnek ... Szerintetek ? |
|
|
|
pandala |
|
Idézet: Lemondott a lélegeztetőgépről egy fiatalabb ember javára – Giuseppe atya a csatatéren esett el 24.03.20 23:31 Author: Vad-1 A 72 éves Giuseppe Berardelli a loverei kórházban halt meg koronavírus-fertőzésben, lemondva a lélegeztetőgépről, amit casnigói hívei neki vásároltak. Csupa mosoly, csupa szeretet áradt belőle, szolgálatkész életének utolsó nagy gesztusa is az önfeláldozás volt.
https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/24/lemondott-a-lelegeztetogeprol-egy-fiata ...
|
|
pandala |
|
Jaja, addigra már leraktuk az alapjait. De máig nem sikerült felszedni!! |
|
pandala |
|
Lehet h kapott egy csomó vitamint, hogy kibírja a rakás jobalsi kérdezőt!! ;--))) |
|
negyven rabló |
|
Pedig mi akkor már úgy 10 éve túl voltunk (?) a szocializmuson. Vagy most sem? |
|
pandala |
|
Ezt ismerjük. Ilyen volt a szocializmus is! Főleg az elejénél!!!! |
|
negyven rabló |
|
Ja. Pont úgy, ahogy 20 éve a svéd kormány határozatot hozott, miszerint betiltják a HIV vírust! Nem jöhet be és kész! Csak mondom, hogy ez nem vicc! A svéd törvényhozás (közízlés) arról híres, hogy szándékosan képzetlen embereket választ a parlamentbe, mert ha képzett képviselők lennének, akkor azok elfogultak lehetnének a sajátjuk, vagy mások elképzelései iránt. Ennek következtében aztán tele vannak ált. iskolát végzett diplomásokkal. |
|
pandala |
|
Szerintem is rosszul kezeli a kormány a veszélyhelyzetet, pedig megtehetné, ho' visszavonnnya a vészhelyzetet, de előbb kiadna egy fatvát a vírusokra!! És, kész!! :--D
|
|
negyven rabló |
|
Azé' most komolyan kíváncsi vagyok, hogy Mo-on kívül van-e még ilyen feketeseggű kormány az EU-ban? Jó, ez naiv kérdés volt, de őszintén szólva nagyon tetszik!Őszintén szólva, számomra ez bizonyítja, hogy jó úton megyünk! |
|
pandala |
|
(( Kiváncsi vagyok, hogy a HVG kijavítja-e a címet?? Vagy, ezek tényleg ilyen hülyék, s így marad?? .. )) |
|
pandala |
|
Szép is lesz majd, amikor a Bizoccság megvizsgálja "a magyar veszélyhelyzet"-et. Két év alatt. ....
|
|
R.András |
|
A tisztifőorvos egyre jobban néz ki ! |
|
negyven rabló |
|
Közben a rabló kormány újabb 15 milliárdot adott védekezésre, a Honvédség meg a Honvédkórház után a Szt.Lászlóban is felépített 2 nap alatt egy előszűrő állomást klímával, egyebekkel te kis aggódó! Karigeri meg közben rendeleti kormányzást vezetett be a fővárosban. Ez természetesen tök normális ugye? Szemben azzal, hogy a kormány a járvány végéig akart felhatalmazást?
|
|
negyven rabló |
|
Jessz! Az EU bármely biztottsága kb. ennyire képes! |
|
|
|
pandala |
|
"Lélegeztetőgép-gyártásra állnak át a Forma-1-es csapatok 888.hu 2020.03.23. 19:20 Kényszerszünetet tartanak a Forma-1-es csapatok is, de nem tétlenkednek: kórházi lélegeztetőgépek tervezésére és gyártására áll át hét nagy-britanniai székhelyű csapat is. Boris Johnson brit miniszterelnök múlt heti értékelése szerint 8100 lélegeztetőgép áll a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) rendelkezésére, de ahhoz, hogy eredményesen tudják kezelni a koronavírus miatti krízist, legalább 20 ezerre lenne szükség. ...." https://888.hu/amerika-london-parizs/lelegeztetogep-gyartasra-allnak-at-a-for ...
|
|