Téma: Fa Nándor újra tengerre szállna |
|
Felkesz Deneverr |
|
És az az érdekes, hogy ha leszámítjuk az angol Alex Thomsont, akiknek az egész mezőnyben a legjobb hajója van ((mondjuk, most egy kicsit sérült már a hajója)), akkor most már Nándi hasonló pozícióba került, mint 93-ban, amikor végül a legjobb nem-franciaként végzett!! (5.) Hajrá, Nándi!!! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Egyelőre kevés az esély a további előzésre. Azért is, mert épp' a következő 24 órában a nagyobb szelek elhúznak előrefele, a következő nagyobb szeles periódus meg csak kábé 30 óra múlva jön meg hátulról :-D
|
|
R.András |
|
Igen, én is úgy látom, hogy a 11.-nek ugyanolyan jó hajója van, mint az első tíznek, csak a tudása/szerencséje kevesebb ... Szerintem is szépen csillog az a 12. hely ! Hajrá ! |
|
mackó |
|
Fantasztikusan nagy küzdő és sportember. Luis Burton majd 300 mérfölddel előrébb jár, az soknak tűnik, de ez a 12. helyezés több mint szép ...
Hajrá Nándi! |
|
R.András |
|
D28 : Très belles images de / Beautiful images from Spirit of Hungary |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Hümm, a japcsi is "Abandon". És úgy látom, el is indult Fokváros felé... |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Nándi "leszakította" a bolyt! Már 30 mérföld az előnye! Hajrááááááá Louis viszont nehéz dió, ő cca 220 mérföldre van a bolytól. Előre. ... |
|
R.András |
|
Az a vihar, aminek a szélében vannak, annak a közepe már 40-es ! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nah, még nem vezeti a bolyt, de már majdnem!! A japcsitól már csak 3 mérföldre van!
|
|
|
R.András |
|
Nándi már a hátszelet is bírja ?? |
|
R.András |
|
Szerintem csak a távolból hallják a 40-esek üvöltését ! |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
huhh, eddig csak azt "láttam" az adatokból, hogy nyaldossák a 30 csomót, de nyilván, bizonyos térségekben már 40-es csomók is lehetnek, huhh ráadásul, már közelebb hajóznak a "nogó" jéghegy-zónához is ...
|
|
R.András |
|
Vendée Globe HUN77 FA NÁNDOR - ...már üvöltenek a negyvenesek - Already roaring forties |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
nagyaverseny... Conrad, Arnaud és Nándi között csak cca 2-2 mérföldnyi a különbség!! És, a jelzés szerint, a 9 előtti időszakban volt már előrébb is Nándi! Hajrááááááá
|
|
|
R.András |
|
Közzététel: 2016. nov. 30. D25: Images from Nandor Fa |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Remélem, Conrad-ot is utoléri!! Nehogy má' egy unoka vitorlázza le a nagyfatert!! |
|
|
|