Téma: atv figyelő |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Hogy ez a Rónai Egon milyen gyalázatos egy farok! Elképesztő! Ott van előtte egy szakember, és ahelyett, hogy komoly kérdéseket adna fel neki, össze vissza hadovál mindent, amit innen onnan juhászpéterektől felplankol és le akarja ugatni azt az embert, aki évek óta a legnagyobb beruházásokat viszi és minden terve költségen belül és határidőre készül el.
Undorító. Az ember gyomra felfordul ettől a bugris liberálistól.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Nem magyarázkodtam, csak bátorkodtam megjegyezni mi az én viszonyom a Népszavához. Ennyi volt a beírásom.
|
|
|
tiszavirág |
|
Van olyan, amikor azt mondják, bottal sem szabad piszkálni. Németh Péter Népszavája számomra ilyen. Ha mégis valami miatt belenézek itt a neten, előtte akkor is elfog az undor. Németh Pétert a Főszerkesztők klubjában szoktam hallgatni, legtöbbször föláll a szőr a hátamon. Külön világban élünk. Pénzt egy ilyen szennylapra még soha nem adtam ki és nem is fogok. Így vagyok sok más hasonló médiummal is.
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Nem baj. Még van. Talán vannak olvasói is. Vannak támogatói is. Kell! Én is olvasom. Ha nem tenném, nem ugathatnék! |
|
|
gajo |
|
Nem sok? Egy sincs. Talán nem is volt. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem sok "normális" "média" maradt Most így hirtelen, nem is igen tudnék mondani. Hmm, lehet, hogy még talán pont a gondola.hu, bár nem nézegetem túl sokat ... Aktuális a gondolat: tudni kell a sorok között is olvasni...
|
|
orosz_hussalata |
|
Ez elég durva. a hírtv már nagyon csakazért is beszólok stílust vett fel, de a benyalós tv-k pont úgy nem tetszenek, mint az rtl féle hányadék. |
|
|
|