Téma: Népszabadság |
|
negyven rabló |
|
Egyet kell értenem! Mija büdös francot akarnak, akik az EU-hoz fordulnak? (Nem idézném a kurcuinfo hozzászólóit.) |
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Hazudtunk reggel, hazudtunk este, hazudtunk minden hullámhosszon ... és ezt rosszul esnék abbahagynunk ... ? |
|
|
gajo |
|
"úgy üzemeltet bármit is, hogy az másutt megtermelt nyereséget visz át veszteségbe"
Ez azért nem egészen igaz, látszik, hogy sosem voltál a magd ura.
"A rendszerváltáskor 1,5 millió emberrel történt meg ugyanez az eset."
Nem! A rendszerváltás óta, ez szakadatlan folyamat, ha úgy tetszik most is a közepében élünk.
|
|
|
tiszavirág |
|
Normális ember nem örülhet annak, ha dolgozók utcára kerülnek. Ez természetes. A rendszerváltáskor 1,5 millió emberrel történt meg ugyanez az eset.
Az is igaz, hogy nincs az a barom, aki úgy üzemeltet bármit is, hogy az másutt megtermelt nyereséget visz át veszteségbe.
A papír alapú újságírásnak lassan vége.
Ez szomorú, mert például én is szeretem az újságot a kezembe venni.
|
|
gajo |
|
Ordibálhatnak, nem sajnálom őket, viszont együtt érzek velük, így elveszíteni a megélhetést... |
|
|
|
mackó |
|
Uram, holnaptól a rendelkezésére állok ... |
|
mackó |
|
- Jó reggelt kívánok! Kérnék egy Népszabadságot. - De uram a lap mától már megszűnt. - Tudom, de olyan jó hallani! |
|
tiszavirág |
|
"Ugyanis az egészen 2007-ig nyereségesen működő Népszabadság lassan tizedik éve veszteséges. Nem kicsit, nagyon. Azóta a lap nagyjából évi félmilliárdos veszteséget „termel” a tulajdonosainak, s máig éppen ötmilliárdot halmozott fel. Veszteségben. És ez az évi veszteség el is viszi a vidéki napilapok nyereségét. Ezért nincs a Mediaworks megyei napilapjainál fejlesztés, méghozzá semmilyen fejlesztés."
"A mai állás szerint egy Mediaworks tulajdonában álló megyei napilapnál egy kezdő újságíró kolléga fizetése százhúszezer forint havonta. De százharminc-száznegyvenezernél alig-alig keres valaki többet. Új munkatársak nincsenek, a megyei lapok „ki vannak feszítve”, létszámhiányosak, lecserélésre váró gépeken rosszul fizetett hírlapírók termelik meg a cég nyereségét.
A Népszabadság valamivel több mint hatvan belsős, állandó munkatársa háromszázezer forintos kezdő fizetéssel „termelte” meg a cég veszteségét, ami elvitte a megyei napilapos kollégák fizetésemelését és jobb munkafeltételeit.
Ez a helyzet, hölgyek és urak!"
http://magyarhirlap.hu/cikk/68420/Aprosagok?utm_source=mandiner&utm_medium=li ... |
|
|
|
tiszavirág |
|
"Pezsgőt bontasz, mert megszűnik a ballibsi Népszabadság? Csúnya lesz a másnap"
http://jobbegyenes.blog.hu/2016/10/09/pezsgot_bontasz_mert_megszunik_a_ballib ...
Nem voltam előfizetője, nem is olvastam. Ha egyszer- kétszer nagyritkán belenéztem, csodálkoztam, hogy egyáltalán van előfizetője.
Nekem a Magyar Nemzet megszűnése fáj. Apám is és én is előfizetője voltam, azután egyszer csak azt éreztem, hogy nem etethetem tovább Simicskát. Végtelen valagával belerondított a képembe és még csak elnézést sem kért.
Amúgy pedig hogy is mondta Medgyessy Péter? Ilyen a piac. Persze akkor úgy emlékszem az Új Magyarország szűnt meg.
De úgy látom, vannak itt még médiumok, amelyek napestig nyomják a mészároshabonyvajna gombot.
Hajrá Balogh Gábor! Van itt tökös ellenzék. Vajon ki működteti a Jobbegyenest?
|
|