Téma: Macskástopik |
|
Cirus |
|
Ez is gyönyörű, 5 hónapos, a pofija és a farka szürke, a szeme kék, fehér zoknijai vannak elöl, hátul pedig fehér kamásli.
|
|
Rendes Kis |
|
Rosszul emlékeztem, emilben kaptam: "Egy gyönyörű, grafitszürke lány kiscica keres gazdát, kb. 6 hónapos!"
(... Két hete kaptam az emilt, akkor most kb. 6 és fél hónapos a cicalány ... ) |
|
Cirus |
|
Holnap költözik be egy helyes cicafiú A macskám még nem sejti.. |
|
|
|
mackó |
|
Talán a legnehezebb észrevenni az ürge bal kezének mutató- és középső ujja között megbújó orrocskát... |
|
mackó |
|
12 cicafej tökéletesen kivehető, annyi a minimum. |
|
panda |
|
Bár lehet, azok talán a felül középen levő macskoszhoz tartoznak... |
|
panda |
|
Vagy, akár tizenegy+ ... Pl., ha jól látom, van ott a fickó ujjainál két lábacska, melyeknek nem látszik a gazdája
|
|
|
Cirus |
|
Á én a szőrmókokra bukom |
|
onogur |
|
Man-szigeti farkatlan nem érdekel? |
|
Cirus |
|
Na nem biztos, hogy ez lesz, a fickó 70 ezret akar a macsért. |
|
Cirus |
|
Ennyi azért sok(k) lenne De tetszenek a brit kiscicák is, nekem volt egy, félig brit (Whiskas), félig perzsa. Gyönyörű volt és nagyon okos, ráadásul bohó személyiséggel megáldva. |
|
|
Rendes Kis |
|
A FB-on kínálgatott valaki 1 jópofa szürke macsekot, de most persze nem tanálom ... |
|
Cirus |
|
Igen. De őszintén szólva ugyanolyat szeretnék, mint aa már meglevő, ami itthon sajnos ritka.. |
|
Rendes Kis |
|
Te kerestél örögbefogadnivaló macsekot ? |
|
Cirus |
|
Nem találom a Minden, ami macska címűt..
Nnna meglevő macsom mellé lehet, hogy találtam egy másikat, hogy ne unatkozzon. Ugyanolyan fajta (vagy nem, majd kiderül).
Húgomhoz pedig pénteken érkezik egy boxer, örökbefogadásra. |
|