Téma: Kormányinfó |
|
pandala |
|
16'16"-től .... Ejj, Ildikó, Ildikó.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Még a véletlent is meg kell szervezni. De te ezt úgy sem érted. |
|
malom |
|
1. Nem gondolom. De akkor miért vagy ilyen értetlen a kormányinfóval kapcsolatban?? 2. Szerinted az az ő feladata vagy hatásköre? Tudsz erre valami konkrétumot, vagy csak a szokásos módon hablatyolsz? Egy főnök mindig csak azért felelős, ami a felelőségi körében van! Gondolom, neked ezt tudnod kellene! .... ( 3. Nincs a körmöm alatt piszok, jobb is ha nem érdekel olyasmi ami nincs is... )
|
|
tiszavirág |
|
1. Gondolod, hogy nyilvántartom, hogy mikor van kormányülés? Annyit érdekel, mint a körmöd alatt a piszok. 2.Nem gondolom, hogy Hollik teszi ki a netre, bár ő is kitehetné, de az biztos, hogy utánanézhetne, hogy azonnal kerüljön ki. Mindig a főnök a felelős. Legalábbis az én véleményem szerint. Tudom. Tapasztalatból beszélek, csináltam eleget. |
|
malom |
|
Volt kormányülés e héten?? ... Olyankor szokott lenni 'kormányinfó'. Amúgy, nem Hollik István teszi fel a netre! .. :-)
|
|
tiszavirág |
|
Volt csütörtökön kormányinfó? Ha volt és még mindig nincs fönt a neten a teljes videója, akkor nem csodálkozom, hogy Hollik István a múltkor elvesztette a választást a körzetében. |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Rendes! Légy szíves javítsd ki a címet, mert hiányzik belőle egy y.
|
|
|