Téma: Láttátok? (2) |
|
|
keresztkem |
|
Csak nekünk a Csontosok meg Krakkó-k "tanúbizonyságozott butasága" BOCSÁNATOS BŰN--mert az ózdiaknak, miskolciaknak, tarjániaknak, dorogiaknak, tatabányaiaknak, oroszlányiaknak az "ilyenje" --hogyúgymongyuk--"megengedett".Ez olyan, teccik tunni BÖDÖN ÚR, mintho' van jó "egykori" kisztitkár, meg rossz "egykori kisztitkár", és "asztat mi mongyuk meg, ho' mellik-mellik.És ez egy MAGASABBRENDŰ IGAZSÁG SZELLEMÉBE' van "így", és jól is van így! AKINEK FÜLEVAN A HALLÁSRA, HALLJA MEG! k.k. |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Igazad lehet. Mint, ahogy befürödtem Krakkó Ákossal is a minap. (Negyven rabló figyelmeztetett, de nem találom a rovatot, hogy válaszolhassak Neki)
Mindazonáltal, megkockáztatom, hogy ha Csontos János kijönne közénk, a putriba, a városba, a vasúti aluljáróba, az ábc-be (Liedl, Aldi, Tuskó, Praktiker, stb) másképp fogalmazna. Találkozna a puszták nélküli puszta néppel. Hihetetlen, hogy milyen butaságról tesznek tanúbizonyságot ezek a Krakkó Ákosok, Csontos Jánosok.
Jöjjenek fel Butapestről (majdnem Judapestet írtam) Komárom-Esztergom megyébe! Mélybányász, vérkommonista vidék, ahol még a stabil munkahellyel rendelkezők is Vadajágnesre szavaznak.
|
|
tiszavirág |
|
Én jobb véleménnyel vagyok róla. Jó és tisztességes újságíró. Ráadásul Ózdon született... Nem lehetett onnan egyszerűen eljutni a polgári oldalra.... |
|
panda |
|
itt tartunk (még mindig) ..
|
|
|
|
Békáscity |
|
Beszélgetés a Stadionról : Nagyon szép!Ezt a Pancho dolgot azonban nem ertem. Válasz : Így hívták Puskást.! |
|
|
Békáscity |
|
Így van ! a facebookon is hörögnek az elvtársak ... Undorító |
|
keresztkem |
|
Vicsek úrnak műsort köllött csinálni a semmiből.Csinált. Meghívta hozzá a ballib legarrogánsabb, legrövidlátóbb, legfrechtebb MANUSÁT-PACÁKJÁT Tóta W.-t.Aki láthatóan még mindég PUKKADOZIK A MÉREGTŐL és a TEHETETLEN DÜHTŐL annakokából, hogy nem ők nyertek ápr.6-án.Ilyeténképpen teljesen minden hogy mi a téma: AZ Ő TÉMÁJUK EGY! Amit itt leírtam.Innentől kezdve nincs miről beszél(get)ni.Mert: A KOCKA EL VAN VETVE. k.k. |
|
tiszavirág |
|
Most meg az a baj, hogy volt megnyitó ünnepség, és az templom nyitási ünnepségre hajazott... Sose láttam ilyen templom-nyitási ünnepséget.
http://www.atv.hu/videok/video-20140422-hirvita-2014-04-22
Kár, hogy Csontos Jánosnak nem jutott eszébe, a Ferdinándi híd alatti kietlen pusztaságra tervezett kormányzati negyed a meg nem épült internáci projektek közül, pedig 9 milliárd színtiszta költségvetési közpénzt tapsoltak el rá úgy, hogy közben egyetlen kapavágást sem tettek, hogy a húsz évig kampánytémának használt 4-es metró kálváriájáról már ne is beszéljünk....
Ehhez képest az utánpótlásnak épített center pálya adóból leírható magán 3,8 milliárdja mégis csak egy kézzel fogható valami. |
|
|
tiszavirág |
|
Én sem kedveltem soha. Szerintem csak egy tégla volt a Fideszben. Áder annak idején nem véletlenül nem küldött neki sms-t, amikor az a bizonyos vakond dolog történt Ibolykáékkal kapcsolatban. De most talán ő az egyedüli szadeszes, aki nem gyűlöli, hanem meg akarja érteni Orbánt, és az egyedüli szadeszes, aki elítéli a szadesz egykori szerepét, sőt nagyon károsnak tartja Magyarország számára. Eddig csak ő jutott el arról az oldalról. A többi ott tart, hogy pár nappal ezelőtt is még tele torokból ordította, hogy oda küldik Orbánt, ahova való, a történelem szemétdombjára. Aztán kaptak egy jó hatalmas tockost, 1,1 millió emberrel több szavazott Orbánra, mint rájuk, egy másik 1 millió meg utánuk rúgott még egyet. |
|
keresztkem |
|
Tölgyessy-t amúgy istenigazában sohasem kedveltem, d nem kedvelem ma sem.De! Amit ebben a Friderikusznak adott interjújában "művel", az intellektuálisan szemlélve kiváló. Néhány negativ tartalmú sőt valótlanságot közlő állítása ellenére is. k.k. |
|
orosz_hussalata |
|
Érdekes. A szadesz összes őt követő elnöke összesen sem annyira (jó értelemben véve, ha ezt lehet még) liberális, mint ő. |
|
tiszavirág |
|
...és végre egy ember, aki úgy ellenfele Orbánnak, hogy nem gyűlöli és nem beszél hülyeségeket.
|
|
lámpás |
|
Nagyon érdekes valóban. Érdemes meghallgatni. |
|
|
tiszavirág |
|
Van pofája ennek a Nyakanincsnek visszaidézni az évszázad legramatyabb interjúját (amit saját maga készített), akkor, amikor az általa kivégezni szándékolt személy nincs jelen, sőt, még becsmérlő megjegyzéseket is megereszt vele kapcsolatban a termetére vonatkozóan:
http://www.atv.hu/videok/video-20140414-havas-a-palyan-2-resz-2014-04-12
Hát ennél már nincs lejjebb.
Van pofája kioktatni, és ordibálni, amikor a vádolt személy nincs jelen.
Havaskám! Maga egy ordenárén bunkó seggfej, a maga interjúját, amit G. Fodorral készített, mint a riporterkedés legalját fogják bemutatni azoknak a szerencséseknek, akiket valódi szakemberek oktatnak. Undorító. |
|
|
|
|
|
mpd |
|
Malac- és vetőmagosztogató Szent Zsuzsanna. De állítólag ő tárgyalt a mazso....izé mazsivalamivel, ami viszont stratégiailag nagyon fontos volt. Azaz, ő afféle jelkép, jelképe az együttműködésnek. |
|
|