Téma: Kormányinfó |
|
|
tiszavirág |
|
Én is ott néztem:
https://www.youtube.com/watch?v=yipk7mo4xQ8
Újabb érdekes eset: A fenti linket elküldtem valakinek, akkor a lenti lett belőle, de működött, majd onnan átmásoltam ide a Gondolára és most látom, hogy itt már nem működött.
Kormányinfó - YouTube
Egyébként én is úgy varázsoltam elő a dátumot, hogy kijelöltem a címet:
Kormányinfó 2 446 megtekintés•2021. ápr. 8. TETSZIK NEM TETSZIK MEGOSZTÁS
(Akkor még 2.446 volt a megtekintés száma.)
Csak azt nem értem, miért nem lehet ezt a nyomorult dátumot kiírni közvetlenül a Kormányinfó után?
Pedig nagy ritkán valahogy odabiggyeszti az adminisztrátor, de rutint nem csinál belőle.
|
|
pandala |
|
https://www.youtube.com/watch?v=yipk7mo4xQ8
Kormányinfó 2,636 views •Apr 8, 2021 M1 - Híradó 85.7K subscribers Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tájékoztatója a kormányzati intézkedésekről.
|
|
tiszavirág |
|
2021. ápr. 8.
Kormányinfó - YouTube
Képtelenek kitenni a dátumot a főcímbe.
Vajon mi ezen az olyan nehéz?
|
|
|
tiszavirág |
|
2021.03.25. Kormányinfó - YouTube
2021.03.18. Kormányinfó - YouTube
2021.03.11. Kormányinfó - YouTube
2021.03.04. Kormányinfó - YouTube
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Kinyitottam Firefoxszal és ott a dátum.
|
|
pandala |
|
(( Lehet, h például a Firefox böngésző figyelembe veszi az operációs rendszer dátumformátum beállításait, a lap megjelenítésénél .. )) |
|
|
pandala |
|
Persze, ha aznapi a megnézés, mint pölö a #145-ben is, akkor a "•Jan 21, 2021" helyén nem ez van,hanem valami ilyesmi: "•NN hours ago", vagy más nyelven van, attól függően h milyen a böngésző beállítása ....
|
|
pandala |
|
"Kormányinfó 1,812 views •Jan 21, 2021"
Valami baj lehet a gépeddel ....
( Ha lassan tölt be, akkor a szövegek helyén egy-egy szürke csík látszik csak egy rövid ideig, de ez max 1 másodperc nálam .. Esetleg, érdemes megpróbálni frissíteni az oldalt. /F5 gombocska a billentyűzeten, vagy jobbegérklikk(frisstés) ../ )
|
|
|
|
|
R.András |
|
Szerintem ez így tökéletesen működik: Te beidézed ide a videót és akkor máris van dátuma. Így mi jól látjuk, a többiek meg, akik nem járnak ide, magukra vessenek !
|
|
tiszavirág |
|
Nekem ennyi látszik a videó alatt:
Kormányinfó
Slussz.
Ha a következő sort kijelölöm, bekékül, de még akkor sem látszik a dátum, csak akkor jön elő, ha a Másolással kihozom:
3 814 megtekintés•2020. dec. 22.
TETSZIK
NEM TETSZIK
MEGOSZTÁS
MENTÉS
Csak azt nem értem, miért nem lehet ezt a videó alatt, a Kormányinfó után 2020.12.22. formában azonnal KIÍRNI ! Nincs ott egy profi munkatárs?
Ha beírod a keresőbe, hogy Kormányinfó, ott meg az a hülye szöveg jön elő, hogy 2 nappal, vagy 6 nappal, vagy 1 héttel ezelőtt. MIÉRT?
A mandineren bármit beírsz azonnal kijön, hogy például: 2020. december 25. 16:22 Oszt jónapot. Nem kell kutatni, keresni, varázsolni.
|
|
dejszen |
|
Ezek rejtegetnek valamit! Én látom a dátumot is! Rögtön! Úgy látszik én kebelbéli, mondhatnám uram-bátyám vagyok! |
|
tiszavirág |
|
Csak kimásolás után jön elő a dátum
Kormányinfó
3 696 megtekintés•2020. dec. 22.
TETSZIK
NEM TETSZIK
MEGOSZTÁS
MENTÉS
https://www.youtube.com/watch?v=rpX8Msu7pIU
Alexandra azzal indít, hogy "hétfőn". Melyik hétfőn? Ha valaki fél év múlva nézi meg a videót, akkor hogy igazodik el ezen a "hétfőn"?
Gulyás miniszter úr mondja "idén". Ha valaki később nézi meg a videót, akkor hogy jön rá, hogy 2020- ról van szó?
Mindez fölösleges lenne, ha a címben, jól látható helyen, fel lenne tüntetve a DÁTUM.
Ugyanígy mérgesít a holnap, tegnap, holnapután, két héttel ezelőtt, két hét múlva és hasonló időmegjelölések.
|
|
|
|
jojoba |
|
Biztos telefonon, vagy valami "lebutított" eszközön nézed! |
|
|
|