Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
És??? Mi ebben az érdekes, vagy új? Talán, minden nap nézed, és emléxel az előzőekre?? Mi vagy te, valami messzőgaszdasági nagykereskedő? .... A helyedben, én beraktam volna a teljes listát. Itt a helye. MINDEN nap!
|
|
|
|
pandala |
|
Ugyanmár! Az idézet a polgimester szájából szólt, ő csak ne kérjen semmiféle "felelős...", ha nem ismeri a helyzetet sem!! Ha tényleg úgy van, ahogy mondja, akkor a felelősség inkább rá vonatkozik! Ugyanis, gyakorlatilag, bűnpártolást valósít meg!! Assztán utánna, lehet sipákolni a "zemberek" csuda rosszasága miatt .... Ez utolsó mondat, egyébként, rád is vonatkozik, már ami az idióta általánosítgatásokat illeti! ..
|
|
gajo |
|
mondjuk én a "felelősséget" igyekeztem hangsúlyozni. Mármint a "magyar emberek" felelősségtudatát. |
|
gajo |
|
Most simán műkö-dikk! 6-ból 6! |
|
gajo |
|
Ellilyesztik a vírust. |
|
gajo |
|
2020.03.20 14:15; 2020.03.21 14:15
Termék Minőség Kiszerelés Legkisebb ár Legnagyobb ár Alma hazai I. oszt. kg 160 300 Banán import I. oszt. kg 400 445 Brokkoli import I. oszt. kg 700 810 Burgonya hazai I. oszt. kg 160 220 Cékla hazai I. oszt. kg 150 180 Citrom import I. oszt. kg 450 520 Csemegeszőlő import I. oszt. kg 1250 1850 Cukkini import I. oszt. kg 450 550 Dióbél hazai I. oszt. kg 2500 3000
Már érthető? A tegnapihoz képest az első 9 tételnél semmi sem változott. |
|
gajo |
|
Nem az a fajta, és a minőség ára. |
|
gajo |
|
Tegnapi keltezésű.... |
|
|
|
pandala |
|
Ráadásul, ezek nem fogyasztói, hanem nagykereskedői árak.
És, időbeli változások egyáltalán nem szerepelnek a táblázatban!
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Hogy érted ezt? Itt csak annyit látni, hogy az alma ára 160 és 300 Ft között változik. Az egyik árusnál 160 Ft, a másik árusnál 300.
|
|
tiszavirág |
|
(András! Furán működik a fórum. Nem minden hozzászólás megy át.) |
|
tiszavirág |
|
Én is megnéztem pár nappal ezelőtt és rettenetesnek tartottam. |
|
|
pandala |
|
"Kényszer intézkedéseket nem áll módunkban velük szemben foganatosítani, de arra kérjük őket, hogy embertársaik egészségének megóvása miatt válasszák az önkéntes karantént!"
Ez nem igaz!! Nem önkéntes, hanem hatóságilag elrendelt karanténba kell vonulniuk az ilyen embereknek!! Kötelező. Nincs mérlegelés!! Hülyeségeket beszél!
|
|
gajo |
|
"Maszk és fertőtlenítő nincs! Ne is kérje a gyógyszerésztől!"
Egyetlen patikában sem kaptam, reménytelen. Akadályoznak az egészség megóvásában!
Ráadásul a keresett gyógyszer is kifogyott" "Majd ha szállítanak" |
|
|