Téma: Baloldal 2013 |
|
Jethro Tull |
|
Persze, mindenki így indul neki. A többség még komolyan is gondolja, csak aztán elunja az akadékoskodást |
|
Rendes Kis |
|
Összetévesztesz valami minidiktátorral. Ismétlem: én demokratikus király leszek. Nem is alattvalóim lesznek, hanem mellettvalóim. Az én szerepem pusztán annyi lesz, hogy kihirdetem a konszenzussal meghozott nagy népi döntéseket. |
|
Jethro Tull |
|
Számíthatsz rám, de dobjál valami földet vagy trafikot vagy stadionépítést.
|
|
Rendes Kis |
|
Válasszatok meg és jövő ilyenkor én leckéztetem Putyint demokráciából. |
|
Jethro Tull |
|
Hát most, hogy így mondod, szerintem is ideje... Egyébként nem kell túlzásokba esni, nem a 100%-os egyetértésről meg a többiről van szó, amit ideírtál, hanem arról, hogy nem sok-e egy kicsit pálfordulásból. Nem csak ez az egy sztori van, csak ilyen van. Orbán nem tud olyat mondani,amiről az internet két perc alatt nem mondja meg, hogy gondolta ezt ő már másképp is. Te meg hülye helyzetbe kerülsz, mert nem vagy hajlandó ezt észrevenni, aztán nem tudsz arra válaszolni, hogy ha az oroszok ennyire baromi jó fejek, és azt állítják, hogy nálunk gáz van, akkor mi van?
Ha Orbán két év múlva megint az oroszokat szidja, az is ok lesz? |
|
keresztkem |
|
EZEK MANTRÁK! Tartalmuk Á-tól Cettig TÖMÉNY VALÓTLANSÁG, HAMISSÁG! Azért vicces a "dologba'" igazán csak "az", hogy Önök annyit-annyit mondogatták--egymás között persze-- hogy Önök elhiszik 'olyannak, mintha igaz lenne, pedig csak a VÁGYÁLMAIKNAK adtak teret. MI SZERENCSÉRE TUDJUK, HOGY AMIKET IDESKRIBÁLT: AZOK MESÉK! SEMMI NEM IGAZ BELŐLÜK. Szerencsére a választópolgárok döntő többsége is "úgy" tudja, ahogyan én mondom, s nem úgy, ahogyan Ön.Majd meg tetszik látni.Én SZÓLTAM! keresztkem |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem is ideje meneszteni a posztkomcsi Orbánt. Én leszek a király, OK ? Abszolút demokratikus leszek, minden döntésemnek találkoznia kell a népem 100 %-os konszenzusával. Emiatt nem lesznek pártok: minden kérdést annyira ki kell tisztázni, hogy mindenki egyetértésre jusson. Nem lesznek egyházak sem: a hitbéli kérdéseket is annyira ki kell tisztázni, hogy a népnek közös hitvallása legyen. És így tovább. |
|
Jethro Tull |
|
Szerintem tudjuk mindketten, hogy a 4 évvel ezelőtti Putyin és a mostani között az a legnagyobb különbség, hogy annak Gyurcsány nyalt, ennek meg Orbán. De ok. Ha már így ki vannak kupálódva, akkor nézzük, mit gondolnak rólunk ezek a mintademokratát. Vagy ennyire ezért nincsenek?
"Magyarországon lábbal tiporják az alkotmányosságot: Az új alkotmány nem felel meg az európai demokratikus normáknak, ráadásul öt hét alatt, érdemi vita nélkül fogadták el. Az alkotmányban teszik felelőssé a kommunistákat a kommunisták bűneiért, ezzel pedig nyilván az ellenzék vezető erejét akarják ellehetetleníteni. A kommunista vezetőktől még a nyugdíjkiegészítésüket is elvették. Nem biztosított a bíróságok függetlensége. Regisztrációhoz kötötték a választási részvételt. A politikusok döntenek arról, hogy mi lehet egyház. A tiltakozások hatására ugyan enyhítettek a sajtó szabadságát korlátozó törvényeken, de a médiafelügyeletben még mindig garantált a kormánypárti kontroll."
http://444.hu/2014/01/16/oroszorszagot-aggasztjak-a-brutalis-magyar-rendorok- ... |
|
keresztkem |
|
"..később elkezdte a Jobbikot fikázni, és egyből fasza gyerek lett, valóságos vátesz." Nekem az a véleményem, hogy: amennyire Csurka "fikázta" a Jobbikot--és amennyire "fikázná", ha élne szegény--ANNYIRA LEHET IS ÉS INDOKOLT IS "FIKÁZNI". A Jobbik ugyanis "nem szent tehén", aki vagy ami BIRÁLHATATLAN és tökéletes...lenne. keresztkem |
|
mpd |
|
Csurka is jó példa. A Fidesz főfőfő-ellensége volt, a 2002-es buktát konkrétan az ő nyakába varrták. Aztán..... aztán később elkezdte a Jobbikot fikázni, és egyből fasza gyerek lett, valóságos vátesz. |
|
keresztkem |
|
"NA ÉS? ÖNÖKNÉL MEG ÜLDÖZIK A NIGGEREKET"--MONDANÁ A JÓ CSURKA PESTYA BÁTYÁNK. keresztkem |
|
mpd |
|
Vagy a nyócadikat, négyszer. |
|
Rendes Kis |
|
Négy év alatt 1 nyolcosztályos gimnáziumot ki lehet járni félig ! |
|
mpd |
|
Régen.... négy éve sincs, hogy Vonát ruszkibérenc hazaárulónak mondták - a fideszesek. |
|
Rendes Kis |
|
Putyin mára tök kikupálódott. Brüsszel hozzá jár tanulni demokráciát ! Egy füst alatt nála meg is bérmálkozhatnak ! Nem úgy van már, mint régen ! |
|
Jethro Tull |
|
De hát Orbán azt mondta nem régen, hogy vigyázni kell, mert elszaporodtak Putyin pincsijei. Meg hogy puccs van, mert a kormány Putyinnal egyezkedik. Vagy már ez is megváltozott? Mondjuk Orbánnál gyakran van ilyen, de hát ilyen politika... |
|
Rendes Kis |
|
El vagy maradva 1 brosúrával. A ruszkik lerázták a komancsok rabigáját, becsületesen építik a kapitalizmust. |
|
Jethro Tull |
|
Ja, már a ruszkik? Nem. Mér lennének. A világon senki olyat még nem hallott, hogy a ruszkik kommancsok lennének, nem is értem honnan szedtem eztet. A Gyurcsány, az a kommancs, meg mindenki akire a fidesz azt mondja. |
|
|
keresztkem |
|
"..ezért nem engedte vissza a nép a fideszt 8 évig, de lennének még cifrábbak következtetések is. De hát csak az ökör következetes, ugye."No, EZ(!) is hibás érvelés hibás logika--s kétlem, hogy Ön ne tudná, hogy "az". Miért? Mert: 1.) 2002-ben sem és 2006-ban sem 2/3-al "bukott" a Fidesz, hanem "éppenhogycsak".Egyrészt. 2.) Másrészt 2014-ben arra hivatkozni ami 2002-be' vagy ami 2006-ba' vót "nagyobb merészség" mint 2010-re hivatkozni.Hisz' éppen Önök mondják azt, hogy mi NE(!) HIVATKOZZUNK 2010-re, meg MIAFRANCOT NYÓCÉVEZÜNK ÖRÖKKÉ? Hát ha MI NEM(!) HIVATKOZHATUNK 2010-re akkor Önök milyen alapon hivatkozhatnának 2002-re-kérdem tisztelettel? 3.) Úgyhogy EBBEN IS AZ ÖNÖK "LOGIKÁJA" "HIBÁDZIK", s nem a miénk. keresztkem |
|
keresztkem |
|
"..Már melyik része nem igaz?" Erre mondhatnám "általánosságban" azt, hogy EGYIK SEM IGAZ, de nem(!) EZT mondom. Viszont az, hogy az EMBEREKÉRT, a POLGÁRAIÉRT az ORSZÁGNAK, A NEMZETNEK, A NÉPNEK TÖBBET ÉS JOBBAN TESZ a FIDESZ-KDNP--ide beleértendő a munkaügy-munkahely teremtés-munkaerőhelyzet problematika is(!), az ÁRAK ügye, a közállapotok stb.--AZ ÁM BLOCK "ÚGY" IGAZ, ahogyan én ill. MI mondjuk és állitjuk.Ez még akkor is így van, hogy ha, bármennyire is hihetetlen, ELSŐRE(!) MEGÉRTETTEM AZ ÖN MAGYARÁZATÁT, mely az általam korábban föltett ALTRNATIV TARTALMÚ PROBLEMATIKA VÁLASZÁT próbálta megadni.Irásával kapcsolatban az a véleményem, hogy ahogyan a Fidesznek vagy az MSZP-nek a magyarázatait a kérdéseimmel összefüggésban ill. annak igazságát nincs módom ellenőrizni, úgy nincs módom az Ön magyarázatában foglaltak igazságát ill. annak tartalmát sem! Ennélfogva ha tetszetősnek tűnő részigazságai esetleg lehetnek is írásának, megállapitom: MONDANDÓJÁNAK REZÜMÉJE MÉGIS, BIZTOSAN HAMIS! Hogy hogy' hamis, azt nem tudom, de hogy hamis abban BIZTOS VAGYOK.ÉS ENNEK A MEGÁLLAPITÁSOMNAK A KÖZKELETŰ ELFOGADOTTSÁGÁT FÉNYESEN VISSZAIGAZOLTÁK a 2010-es választások és biztosain visszaigazolják majd az ideiek is.Minden, okkal-joggal megállapitható hibáink-gyengeségeink ellenére is! keresztkem |
|
mpd |
|
Mer a ruszkik kommancsok? |
|
tiszavirág |
|
"csak általánosságban szidja és dicséri a kormányt meg az ellenzéket"
Pedig csak 4 dolgot kell összepárosítani.... |
|
Jethro Tull |
|
Már melyik része nem igaz? Mert amit írtam, arra nem reagált, hanem csak általánosságban szidja és dicséri a kormányt meg az ellenzéket, pedig csak azt magyaráztam el, mi a különbség a két állítás között. Egyébként ha következetesen alkalmaznánk a gondolatmenetét, akkor könnyen eljutnánk oda pl, hogy az mszp jól kormányzott, ezért nem engedte vissza a nép a fideszt 8 évig, de lennének még cifrábbak következtetések is. De hát csak az ökör következetes, ugye. |
|
keresztkem |
|
Én úgy gondolom, hogy a mai ellenzéknek jó ha a "dolgok" 5%-á-ban igaza van, de inkább még annyiban sincs.Miért? Mer' ők, az ellenzék, ha olyan nagyon jól tudják, hogy mit hogy' kell--de inkább: kellett volna(!)-- csinálni, akkor ugyan miért(?) nem csinálta azalatt a 8 év alatt jobban,ami megadatott nekik? MERT NEM CSINÁLTÁK JOBBAN, és épp ezért(!) váltották le őket elsöprő többséggel! Mert nem igaz az, amit ma mondanak, hogy "jól" tették a dolgukat, hisz' ha jól tették volna, nem váltotta volna le őket a 'jónép--ráadásul 2/3-al! Igaza az ellenzéknek annyiban van vagy lehet(-ne), hogy valóban lehetne jobban is csinálni, mint ahogyan a Fidesz-KDNP teszi.Ámde azt, hogy a Fidesz-KDNP hibátlanúl tenné a dolgát, azt SAJÁTMAGA SEM(!) ÁLLITJA.Legfeljebb sokkal jobban, mint a maszop-szadesz.Hiszen CSAK AZ NEM HIBÁZIK, AKI NEM(!) DOLGOZIK! Az persze valóba' nem mindegy, hogy ennek a hibádzásnak mekkora a MÉRTÉKE! Mi állitjuk: jóval kisebb, mint a megelőző 8 évben. Nos.EZÉRT, MINDEZÉRT NEM IGAZ(!) AZ, AMI ÖN ITT IRT. keresztkem |
|
|