Téma: Márki-Zay Péter |
|
|
tiszavirág |
|
De hát mit mondjak, ha azt látom, hogy kocka a feje?
|
|
gajo |
|
Csak a szemét figyeld, az mindent elárul. Hm. Ott a bólintó kedvenc karrieristád is, buzgó bólogat, helyesel. Még sokra viszi! |
|
gajo |
|
Nem szerencsés ez a kockafejűzés... - hájfejű - majompofájú /még a mozgása is az/ - gnóm - lófejű...
Lehet találgatni...
|
|
gajo |
|
A fidesz fél ettől az embertől. |
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem ez a terra a "mi" terránk. :-) Sokszor értettem egyet vele korábban is. Itt is egyet értek vele, de azt, hogy ez a muki sz@rik a polgármesterségre, én már sokkal korábban megmondtam.
http://mandiner.hu/cikk/20180424_hodmezovasarhely_utfelujitasokon_vitatkozik_ ...
terra 2018. április 24. 18:49
@tizuii "zajos márkit megfingatják. hi-hi"
"Méghozzá a saját kampány ígéreteinek a megvalósításával. Először az építményadó, most az útfelújítás. Ha holnap újra tartanák a polgármester választást, Márki-Zay csúfos vereséget szenvedne. Szerintem MZP nem is polgármester akart lenni, hanem a nagypolitikába akar betörni, a polgármesterséget eleve csak első lépcsőnek tekintette. Most felkapta a hírnév hulláma, ahogy látható, próbálja is meglovagolni. Egy kisstílű karrierista, volt már néhány ilyen karrier, mindnek a jelentéktelenségbe süllyedés lett a vége."
Sajnos nem csak kisstílű karrierista, annál sokkal rosszabb, nárcisztikus személyiségzavaros ember.
|
|
|
tiszavirág |
|
https://www.youtube.com/watch?v=-5hTvB_mtSQ
Nocsak. Mit is ír az egyik kommentelőnk a mi petykánkról?!
______ Marki z Peter itt elt kint Torontban par evig. Akkor jott ki amikor rengeteg cigany is ki jott es menekult statuszt kert. Marki z is menekult statuszt kert es 5 gyerekkel segelyen elt majdnem 3 evig aztan kiutasitottak.... Sokan emlekszunk ra a magyar templombol ahova a gyerekeit hordta hetvegi iskolaba. ______
Volt pofája a kanadai adófizetők pénzéből eltartatnia magát és a népes családját ez a nagyon keresztény, nagyon konzervatív, nagyon jobboldali egyén.
|
|
Walaki |
|
hümm, ez a lap nem mindig jön be, de most megjavult .... |
|
|
|
|
|
|
Walaki |
|
A'szem, volt már... Vagy csak láttam már... Mindenképpen érdemes megnézni, hogyha valaki egy kis felhőtlen szórakozásra vágyik ..
|
|
|
|
Walaki |
|
... észterrel kombinált |
|
mackó |
|
A kis polisztirol ... |
|
|
tiszavirág |
|
http://mandiner.hu/cikk/20180415_kerner_zsolt_kiment_szazezer_ember_az_utcara ...
"Az este egyértelmű vesztese viszont Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester volt. Márki-Zay simán lehetett volna az ellenzék legmeghatározóbb arca, ha eljön a tüntetésre és elmondja azt, amit a kampány alatt mondott. Ennyi kellett volna. A tömegben szinte várták, hogy felszólaljon, mert jelenleg kevés olyan politikus van, aki a Jobbiktól az MSZP-ig képes összekötni a tüntetőket. Ehelyett küldött egy levelet, amit valaki más rosszul felolvasott helyette. Így maradt le Márki-Zay Péter a történelemről.”
Jól halad a Kockafejű Hazudozó! Már hiányolják! Majd lassan felemelik elsőszámú vezetőnek. Igény van rá és ő jól kifejlett Orbán- fóbiával rendelkezik, ami jó ajánlólevél.
|
|
Walaki |
|
Sajnos, nem minden.... :--(
|
|
mackó |
|
Egyszer minden kiderül ... |
|
Walaki |
|
Kiváncsi lennék rá, hogy valójában mit produkált e titán Kanadában és Ámerikában .... És h valójában miért jöttek haza. /Mese nélkül. /
|
|