Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Jól teszed! Ebben a melegben csak hűtött gyümölcsre vágyik az ember! |
|
Cirus |
|
Szombaton étteremben voltunk, tegnap csak dinnyét ettem, ma is az lesz. |
|
huszárló |
|
Ma bivaly pörkölt Mórahalmon, a haveri körben. Megvolt, jó volt, akit érdekel, a www.szegedma.hu ad majd róla hírt és képeket. |
|
mackó |
|
Szombaton grillezünk a kertben. Hiába, mazochisták vagyunk...
|
|
mamácska |
|
Mindenki vigyázzon magára ebben a cudar melegben! Ha tehetitek, ne nagyon mozduljatok ki a hűvös lakásból! Javaslatom: hűtött dinnye,fagyi,jeges tea
|
|
katáng |
|
A múlt héten Erdélyben sült pisztrángot ettünk puliszkával. Régen ettem puliszkát, kedvet kaptam hozzá, és ma juhtúróval rétegeztem. |
|
Cirus |
|
A munkahelyen igen, amúgy nem szoktam, kocsiban sem. Most a gyömbértea megy ezerrel, az helyrerak majd. csak éppen napok óta tart a dolog és eléggé legyengültem már.
Ma amúgy grillezett gomolya és grillezett zöldségek lesznek mint könnyű nyári kaja. (Úgy sütő hurráá!!) |
|
mamácska |
|
Mielőbbi gyógyulást kívánok,vigyázz magadra! Az ember könnyen megfázik ebben a melegben. Próbálj meg teázni,az jót tesz ilyenkor. |
|
mackó |
|
Biztos klímáztatok! |
|
Cirus |
|
Jaj.. mióta hazajöttem Görögországból, rossz a gyomrom a tzaziki miatt Ott mindenhez ezt adják, anélkül száraz a kaja, én viszont laktózérzékeny vagyok
Ma speciel még semmit sem ettem, pedig milyen jó lenne!!! (Plussz náthás vagyok és köhögök - megfázás 35 fokban..) |
|
mamácska |
|
A nagy melegre való tekintettel a mai ebéd: rántott cukkini tzaziki salátával |
|
mamácska |
|
Örülök,hogy helyreállt a rend, és a sütő is működik. Biztos vagyok benne,hogy sok finomság fog készülni a közeljövőben! Nálunk ma gulyásleves volt és kapros-túrós palacsinta ebédre.
|
|
mackó |
|
Szólhattak volna, hogy lapraszerelten szállítják... A lényeg a lényeg.
A brassói nekem is a kedvencem. |
|
Cirus |
|
Jelentem, sütő megérkezett, kipróbáltuk, működik. A beszerelésnél leesett az elektromos panel, amit cserélni kellett, elfelejtették visszacsavarozni, csao odatették.. Mindegy, csavar be, működik!
Ma azért brassói lesz, mert megérdemlem |
|
Cirus |
|
3 napon belül igen, de mivel minden sütő más méret, nekünk a konyhát át kellett alakítani a méretre, emiatt nem derült ki 3 napon belül.. Ha most sem jó, akkor úgyis át kell |
|
mackó |
|
Ez borzasztó. Ilyenkor nem azonnal cserélni kellene a berendezést? |
|
Cirus |
|
Ma tojáskrémes szendvicset ettem, szalmaözvegy vagyok, nem főzök |
|
Cirus |
|
Akkor jó! Elvileg (de csak elvileg) holnap hozzák a május elején vett sütőt, ha most már valóban működik, akkor én is kipróbálom
(Milyen már, hogy a méregdrága sütőről kiderül, hogy men működik? A javítás meg több, mint másfél hónap egy vadiúj gépnél.. Na mindegy..) |
|
mackó |
|
Természetesen közkincs, semmi oltalmi védelem nincs rajta! |
|
katáng |
|
Megsütöttem a kecskesajtos leveles tésztát. Mackó, ugye nem szabadalmaztattátok? Sikere volt, néhányan tervezik a sütését. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gyümölcsleves és tojásos nokedli,salátával |
|
Cirus |
|
Köszönöm Ma egyébként pirított tészta lesz csirkével. |
|
mamácska |
|
Szeretettel köszöntünk újra itthon! Légy üdvözölve! |
|
Cirus |
|
Szerencsére nem 10 nap alatt csak kétszer botlottunk magyarokba |
|
mackó |
|
Isten hozott! Viszont erősen gyanítom (és remélem), hogy a két utazás között nem kellett találkozni velük... |
|