Téma: Mit eszünk ma ? |
|
katáng |
|
Megsütöttem a kecskesajtos leveles tésztát. Mackó, ugye nem szabadalmaztattátok? Sikere volt, néhányan tervezik a sütését. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gyümölcsleves és tojásos nokedli,salátával |
|
Cirus |
|
Köszönöm Ma egyébként pirított tészta lesz csirkével. |
|
mamácska |
|
Szeretettel köszöntünk újra itthon! Légy üdvözölve! |
|
Cirus |
|
Szerencsére nem 10 nap alatt csak kétszer botlottunk magyarokba |
|
mackó |
|
Isten hozott! Viszont erősen gyanítom (és remélem), hogy a két utazás között nem kellett találkozni velük... |
|
Cirus |
|
Jelentem, visszaérkeztem. Üröm az örömben, hogy kifele menet Kökény Misi ült előttünk prosztó nejével és neveletlen, sipítozó unokájával. Egész úton a Hócupőben megjelent Farkasházy Teddy kertjében készített fotókat nézegették, el is ment az étvágyam. Visszafelé meg nem mögénk kerültek??
|
|
mamácska |
|
Én is csatlakozom,nagyon jó pihenést kívánok! |
|
Cirus |
|
Köszönöm mindenkinek! Holnap indulunk, már alig várom.. |
|
|
Rendes Kis |
|
Meglepődötten állapítottam meg, hogy a kenyér és a vattacukor rokon étkek: A kenyér rendkívül kevés tésztából hökkenetesen sok levegő hozzáadásával készül !
|
|
onodij |
|
Biztosan kellemes lesz - pláne ha jó lesz az idő is ! (nekem ez most ngyon jó !) |
|
|
Cirus |
|
Céklakrémes-kecskesajtos szendvicset találtam, azt ettem. 2 nappal nyaralás előtt már nem főzök |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldbableves, és mustáros tarja krumplipürével |
|
Cirus |
|
Kuszkusz mindenféle párolt zöldséggel. |
|
Cirus |
|
Igen, jól sikerült, nem száradt ki a csirke, omlós maradt.
Az indiai ételeket én is szeretem, bár az indiaiakat nem annyira. Túl sokkal dolgozom együtt
Viszont szuper recepteket kapok és valamelyik kolléga mindig ellát alapanyagokkal onnan |
|
mamácska |
|
Az nagyon finom lehet. Szeretem az indiai konyhát! |
|
Cirus |
|
Indiai fűszeres (nem emlékszem, mi a neve..) csirkemelldarabok vegyes riozzsel lesz a mai menü. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gyümölcsleves és kárpáti borzaska párolt zöldségekkel |
|
|
mamácska |
|
Mai ebéd: paradicsomleves és tojásos nokedli fejes salátával |
|
onodij |
|
Zöldbab-leves, sztrapacska, paradicsom saláta, cseresznye - szóval olyan igazi kánikullai kaja |
|
Cirus |
|
Ma grillezett zöldségek grillezett sajttal |
|
Cirus |
|
Grillezett gomolyasajt saját termesztésű vegyes salátával. |
|