Téma: Rémhírterjesztés |
|
tótumfaktum |
|
Hát, látod, lecserél jó néhány csatornát TV2-esre... Úgy kellenek neki ezek, mint fuldoklónak a szalmaszál! :-D
|
|
|
tótumfaktum |
|
( Azt nem tudom, hogy manapság milyen korlátok vannak pontosan, de gondolom, hogy nem korlátlan /műszakilag/ ma sem. A hagyományos kábeles megoldásnál pl. a'szem össz-vissz csak 24 csatorna lehetett maximum egy végponton. )
|
|
tótumfaktum |
|
Az én válaszom az utolsó kérdésedre válasz. Ezek vannak Andy bácsinak. A Telekom meg örül neki, mint majom a ...
|
|
tiszavirág |
|
Alig nézek tv-t így fogalmam sincs a legtöbb csatornáról. Egy évben talán kétszer megnéztem valami filmet a Natgeo-on. Nem értem miért teszik ki? Korábban azt mondták havi 20.000 Ft, oszt minden bejön. Ma már annyi van, mint a nyű. Vajon be van határolva a szolgáltató lehetősége és ezért kell neki szelektálni? Erre kérdeztem rá az előbb is.
|
|
tótumfaktum |
|
Super TV2: prémium, általános szórakoztató csatorna, premiereket is sugároz PRIME: prémium, általános szórakoztató csatorna, premiereket is sugároz Mozi+: filmeket és a filmforgatást bemutató dokumentumműsorokat sugároz FEM3: életmódcsatorna, nőknek szóló műsorokat sugároz Spíler TV: férfiaknak szóló műsorokat sugároz, sportcsatorna Izaura TV: teleregényeket sugárzó csatorna Zenebutik: zenecsatorna Chili TV: gasztronómiai műsorokat sugároz KiWi TV: mesecsatorna Humor+: humorcsatorna
http://hu.wikipedia.org/wiki/TV2_(Magyarorsz%C3%A1g)
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Egyébként miért válasz Vajna András életrajza arra a kérdésre, amit a No. 1-ben kérdeztem?
|
|
|
gajo |
|
Mik derülnek ki...
Idézet: offshore entitásokon keresztül 1988-90 között együttesen 75 százalékos Carolco-részesedést adtak el összesen 286 millió dollárért, ami után nem adóztak Amerikában.
|
|
|
tiszavirág |
|
http://mno.hu/media/mar-csak-ket-honapig-lathato-a-national-geographic-1369945
Vajon mi igaz ebből?
"a Magyar Telekom kiszórja a kínálatából a Fox csatornáit, így az előfizetőik számára 2017. január 1-től nem lesz elérhető egyebek mellett a National Geographic, a Fox, a Sky News és a Viasat Nature/History. A szelektálás nyertese Andy Vajna kormánybiztos, akinek új adói bekerültek a Telekom átalakított csomagjaiba."
* Vajon miért kellene kiszórni az említett csatornákat azért, hogy más csatornák kerüljenek be az ajánlatba?
* Vajon mit tud Vajna András ajánlani az említettek helyett?
|
|
|