Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: őszibarackos csirkemell és krumplipüré |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldborsóleves csirkeaprólékkal és rizseshús... |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gulyásleves és kapros-túrós palacsinta... |
|
Cirus |
|
Ma póréhagymás quiche lesz az étlapon. |
|
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldborsóleves és rakott krumpli |
|
|
|
mamácska |
|
Tekintettel arra,hogy valami vírusos kór támadott meg, mai nap csak diéta. Pirítós, húsleves, sóban-vízben főtt krumpli.... |
|
Rendes Kis |
|
Amerika új kedvence: a víz Nem is olyan túl régen még a különböző üdítők voltak a favoritok, azonban most egy régi-új kedvenc állt az élre az amerikai lakosság körében: közel kétszer annyi vizet fogyasztanak, mint 15 évvel ezelőtt.
New York harca a nagy kiszerelésű cukrozott italok árusítása ellen, világossá tette mindenki számára: az üdítőitalok ideje lassan lejár. És hogy mi vette át a vezető helyet? Talán nem meglepő módon egy régi ismerős: a H2O, ismertebb nevén víz – írja a Yahoo.
... http://erdely.ma/eletmod.php?id=138177 |
|
onodij |
|
Zöldbabfőzelék, fasírt, somlói galuska |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: magyaros burgonyaleves és rántott hal |
|
mamácska |
|
Köszi,meglátogatom!Utána beszámolok.... |
|
|
mamácska |
|
Hol lehet ilyesmihez hozzájutni? |
|
|
mamácska |
|
Ezek szerint kolbászból van a kerítés????? |
|
mackó |
|
Ez nagyon rendben van... |
|
negyven rabló |
|
No, ez egészen rendben lévőnek látszik! Lehet, hogy az idén elég is lesz! Majd jól eltitkolom a doktornéni elől, aki állandóan éheztetni akar! |
|
|
negyven rabló |
|
Ja, tényleg! Szeretem is ezeket a ropogós izéket, csak az a baj, hogy egy-két óra után éhes leszek. Tudom, hogy az elefánt egész nap legel, hogy megtartsa a néhány tonnás tömegét, a bolond oroszlánnak meg elég, ha hetente leüt egy zebrát.
Egzakt választ kérek a táplálkozásommal kapcsolatban! |
|
|
negyven rabló |
|
Hümhüm... Nekem ez a kép szimpatikus. Az elmúlt hétre emlékeztet, amikor a második unokám (Adél Piroska)születése alkalmából tejfakasztó összejövetelen vettünk részt néhányan annak érdekében, hogy az anyukának legyen elég teje.(Eredményes volt a küzdelem.)
Más kérdés, hogy a linkelt cikken meg könnyekig hatódtam! Olyan korszakváltó felfedezéseket tesz, mint: „Arra a megállapításra jutottunk, hogy az emberek nagyon eltérő dolgokat ettek" vagy: "A Rómában élők között is jelentős eltéréseket tapasztaltak a szakemberek. A Casa Bertone temető mauzóleumában – a polgárok körében „elit" helyen – nyugvó egyének kevesebb kölest ettek, mint a temető többi részén elhantolt társaik."
Boldogult úrfi koromban tanultam, hogy a rossz anyagi helyzetben lévők sokkal több gabonaszármazékot esznek (szénhidrát fujj!), mint a gazdagabbak, akik viszont a húsokkal teszik tönkre magukat és egyenes úton érkeznek a köszvény ölelő karjaiba.
Most akkor mijafrancot egyek? |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldbableves és lencsefőzelék sült kolbásszal |
|
onodij |
|
óóóriási ebéd volt : zöldségleves petrezselymes galuskával, rántott cs.szárny májjal + pirított kroumpli, csemege uborka majd kicsit később túrós barátfüle ! |
|