Téma: Olvastátok? (csak erős idegzetűeknek !) |
|
|
tiszavirág |
|
Röhej, hogy te milyen indoktrinált vagy velem szemben. Soha nem kedveltem Simicskát, erről írtam is vagy ezen, vagy a kék Gondolán anno, de a hülye Kuncze dumáját is vadbaromságnak tartottam anno, a "hosszú bájtok éjszakája" című szadeszes hótbarom dumát, ha még van itt olyan, aki emlékszik rá.
|
|
mpd |
|
Undorító hájas barom volt ő addig is, amíg jóba' volt OV-ral. Vagy nem? addig fasza gyerek volt? |
|
|
|
|
|
|
dejszen |
|
Csak angol nyelvű újságot olvasol? Hihetetlen! |
|
dejszen |
|
Minek jojóztok ezen a filmen? 15 éve egyet sem láttam, ezt sem, bele sem néztem, nem is fogok, és az érintő híreket sem olvasom el... |
|
|
|
tiszavirág |
|
...és akkor hány éves is a hajó kapitánya? |
|
mpd |
|
Ja hogy csak angol nyelvű újságot olvasol? |
|
tiszavirág |
|
"Nagyon jellemző. Nem azért veszed az újságot, ami benne van, hanem azért, hogy lássák a kezedben: ÉN A DEMOKRATÁT OLVASOM!!!"
Kire jellemző? Rád?
Mert rám egyáltalán nem jellemző.
Soha nem tudnék ekkora marhaságot rád leírni. Ezért nem értjük mi meg egymást. |
|
schlempe |
|
"..a helyi tanácstól.." És hogy 'szógál a TANÁCSELNÖK ELVTÁRS kedves egészsége? |
|
mpd |
|
Na ja. Ingyen én is kapok jó sokat: A SPAR-tól, a Penny Markettől, a helyi tanácstól a Mucsai Hírharsonát, a Szuperinfót..... És a kezembe is veszem, sőt, bele is olvasok egyik-másikba. |
|
schlempe |
|
Ugye 2 dolog a következő, 1.) A 'ZEMBER vesz újságot pénzéé' a standnál. 2.) "KEZÉBE VESZ" egy nyomtatott újságot. Én PÉLDUL a kezembe veszem minden héten: i.) Az "Új Ember" c. katolikus hetilapot; ii.) A "Magyar Fórum" c. MIÉP-es lapot, amelyet mostmáá Csurkáné szerkeszt. Mindkettő "jár" nekem, s a Posta hozza, a Magyar Fórum "ingyéé"--nekem hozzák. |
|
mpd |
|
200 = 2000
(200-ban még a Római Hírharsonát olvasgattam, meg az Avar Hírmondót) |
|
mpd |
|
Nagyon jellemző. Nem azért veszed az újságot, ami benne van, hanem azért, hogy lássák a kezedben: ÉN A DEMOKRATÁT OLVASOM!!! Közvetlenül a népszabi-vásárlásom előtti utolsó ilyen akcióm az volt, amikor 200 körül egy pályázat eredményének a megtekintése végett vásároltam egy Magyar nemzetet. Mert a drága kormány csak abban az egy lapban tette közzé. Annak előtte meg Magyar Fórumot vásároltam, de az még az ezredforduló előtt volt. Ja, és úgy 1987-88 körül hétvégente megveszegettem a Kurírt, volt egy jó vicces melléklete az "Elefánt". |
|
tiszavirág |
|
Brrrrrrrr. Még életemben nem vettem Népszabadságot. |
|
mpd |
|
Nem adtam pénzt újságért már régen, a Pásztörperc emlékezetes Fletó-fikázó cikkét megjelentető Népszabi volt az utolsó, amit megvettem. Annak van már tíz éve szvsz. Néhanapján veszek egy Olasz módra rejtvényújságot, de utóbb nem éri meg a pénzét, a legnehezebbnek szánt rejtvényt tíz perc alatt kitőttöm. |
|
tiszavirág |
|
De a kérdésemre persze nem válaszoltál. |
|
tiszavirág |
|
Na látod! Ez is bizonyítja, hogy nem vagyok sem fideszes, sem betájolt. Azóta veszem a Demokratát, amióta megjelenik.
A 1183-ban meg még fel is hívtam a figyelmedet egy jó Zárug írásra.
|
|
|