Téma: Ómen reload |
|
Rendes Kis |
|
Ja értem, ezeket a mitugrász unnyópártiakat elnyomják oszt ők lesznek a janik. |
|
mpd |
|
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy hosszútávon a keletieknek van esélyük nyerni. Az Únió csak pofázni tud, erre majd rájönnek az unióbarát ukrán efftássak is. |
|
Rendes Kis |
|
Úgy gondolod, hogy a kárpátaljai honfitársaink költözzenek át az Etelközbe ? |
|
mpd |
|
Az nem biztos, hogy rosszul fog elsülni. Úgy olvastam, a gazdagabb országrész az a keleti, és ott oroszul beszélnek. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem a helyzet rosszabb: jelexerint a magyarok (szervezetei) az épp megdőlő hatalom oldalán állnak/álltak. |
|
mpd |
|
Még meg se alakultak, máris klikkesednek. Ó, magyarok...... hát ez az én népem. Mucsa non coronat. |
|
Rendes Kis |
|
Megalakult a Kárpátalja megyei néptanács Ungváron
... A Kárpátalja megyei tanács rendkívüli ülése határozatot fogadott el a megyei közigazgatási hivatal épületét őrző rohamrendőrök visszavonásáról, és felszólította a megye lakosságát, hogy továbbra is tartózkodjon az erőszaktól. Ennek kapcsán Ivan Baloga, a megyei tanács elnöke hangsúlyozta, hogy Nyugat-Ukrajnában Kárpátalja az egyetlen megye, ahol erőszak alkalmazása nélkül sikerül létrehozni a néptanácsot.
Az ukrán alkotmány szerint törvényellenes néptanács munkájában a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) megyei tanácsi képviselői nem vesznek részt. Ugyancsak kimaradnak a testületből az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) megyei tanácsi képviselői, mivel a szervezet az Ukrajnában kormányzó Régiók Pártjának (PR) a szövetségese.
... http://erdely.ma/vilag.php?id=157477&cim=megalakult_a_karpatalja_megyei_nepta ... |
|
mpd |
|
Na attul kódulnának.... |
|
Rendes Kis |
|
Most még szegény, mert lerabolják a maffiózóék. Majd mi fölvirágoztatjuk. |
|
mpd |
|
Anyám pátyúgass!!! Egy olyan szegény régió mint Kárpátajja, legatyásítana minket. |
|
|
|