Téma: Márki-Zay Péter |
|
|
Walaki |
|
"Sajnos azonban már a győzelmi mámorban is, de utána is nyilvánosságra került néhány vele készült interjú, amiből kiderült, hogy ez egy Pukliba oltott Tétényi Éva olyan nagyzási hóborttal, hogy lehet hallani, ahogy a Gyurcsány a sarokban zokog."
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Hát ezért nem dolgozik ez a Soros- bérenc a polgármesteri hivatalban! Ezzel foglalkozik teljes erőbedobással:
https://rendszervaltas2018.hu/
Kicsi neki az az alföldi porfészek, többre vágyik, azt csak ugródeszkának használja. Azért fura az, hogy a hódmezővásárhelyiek ennyire beszopták ezt a nagyon jobboldali, nagyon keresztény, Soros- csicskát!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Tény: sem korrupciógyanús, sem törvénytelen közbeszerzése nem volt Vásárhelynek az elmúlt 10 évben
http://www.vasarhely24.com/vasarhely/teny-sem-korrupciogyanus-sem-torvenytele ...
"A 10 év 432 eljárásában mindössze 9 esetben indult jogorvoslat, ebből 6 kérelmet a közbeszerzési döntőbizottság elutasított, 2 megalapozottnak, 1 pedig részben megalapozottnak bizonyult. A két kifogásolt eset kapcsán adminisztrációs hiba történt, az önkormányzatot egy esetben sem szankcionálták, vagy büntették pénzbírsággal – mondta el Kovács László, aki úgy összegezte, a város közbeszerzéseit szabálytalanság, korrupció, vagy törvénytelenség vádja nem illetheti."
|
|
Walaki |
|
és, pont a lényeget "nem érti", kerüli ki .... "“Azt szoktam mondani, azért, mert a politika fontosabb dolog annál, hogy politikusokra bízzuk. És amikor Hódmezővásárhelyen szétnéztem, hogy ki lehet Lázár János emberének kihívója, azt láttam, hogy ha én nem vállalom el a szerepet, akkor senki. Nagyon nehéz ilyenkor azt mondani, hogy akkor én sem.”" Valójában, az "önkormányzatiság" pont hogy nem "politika"!! ( Csak az "átkosban" volt az, az ún. tanácsi renccerben ... ) Az nem olyan, mint régen a szakszervezet! : "Mutassatok egy olyan kormányt, amellyel mi nem értünk egyet!!" Legalábbis, elvileg. |
|
Walaki |
|
Tulajdonképpen, azzal nem is lenne probléma, mert az ilyen szöveg-összefüggésekben csak azt jelenti h a választásokat nem egy(-két) párthoz ragasztással, hanem a személyes "sármjával" nyeré' ... s/de, utána nem szarozna, hanem menne előre mint egy bulldog, s tenné a dolgát... De MZP nem ezt teszi, hanem nyíltan az országgyűlési választásokra koncentrál csak. És, elvtelenül. Gondolom, már megkapta a beígért zsozsót!
|
|
menta |
|
Azt tanították nekem okos, politikához értő emberek: ha azt látom független, azt kell megvizsgálni, de mitől független ? |
|
Walaki |
|
há', MZP tényleg a 'jobboldali' "keresztény"-"értelmiség" csúcspéldánya
|
|
Walaki |
|
Idézet: Márki-Zay Péter: Orbán uralkodása akkora katasztrófa az országnak, mint Trianon volt 2018-03-18
Márki- Zay Péter. Hódmezővásárhely új, független polgármestere az 24.hu-nak adott interjújában többek között beszélt arról is: félelmetes lehet a Fidesz számára, hogy milyen gyorsan eltűnik az emberekből a félelem. Három héttel a parlamenti választások előtt igyekeztünk olvasóink számára, a polgármester legérdekesebb gondolatait szemlézni.....
független "polgármester"
|
|
Walaki |
|
Tudod, t.virág olvtárs, amikor valaki nem ért veled egyet, akkor is lehet azé' igazságtartalma egy-egy hozzászólásnak! Na, részemről lezártam a témát, jöhet a szokásos vadbarmozásod. Te 'védett' vagy....
|
|
Walaki |
|
Te kezdted. Mint mindig!
|
|