Téma: Soros György Létezését Tagadók Társasága |
|
|
R.András |
|
Gulyás: Azonnal távoznia kellene a közéletből Karácsony Gergelynek Hír TV 2019. február 8., péntek 13:36, frissítve: péntek 15:03 Azonnal távoznia kellene a közéletből Karácsony Gergelynek - így reagált a miniszterelnökséget vezető miniszter Zugló polgármesterének kijelentésére, aki nem tartja nácizmusnak a zsidók listázását. Hír TV Köves Slomó: Borzasztó csalódottak vagyunk, Karácsony Gergely túlment egy határon Hír TV Nem nácizmus a zsidó képviselők listázása Karácsony Gergely szerint
Gulyás Gergely szerint Karácsony Gergely teljesen átveszi a szélsőjobboldal ... https://hirtv.hu/ahirtvhirei/gulyas-azonnal-tavoznia-kellene-a-kozeletbol-kar ... |
|
pandala |
|
Ennek a fele Sorosé. De ő nincs a listán, hisz' ő nem is létezik!
|
|
pandala |
|
Na ne már, hisz' pont a te létezésed bizonyítja, hogy igenis létezik Ő, a háromméteres falain túl!!! És ad majd pé'zt, ne izgujj!
|
|
|
Lajos bácsi |
|
Szerinem nem létezik. Ha létezne, akkor ő is én lennék, és akkor biztosan adnék nekem pénzt. |
|
|
gajo |
|
Ez már merő trockista elhajlás! |
|
gajo |
|
Lajos bácsi ott is átlát. |
|
gajo |
|
Nem létezem, tehát vagyok. Szerintem ő létezik, mi nem létezünk, mert ha nem létezne akkor a nemlétezés tagadása feltételezné, hogy mi létezünk, na már most amennyiben léteznénk nem feltételeznénk az ő létezését mivel "mindenkinek ad pénzt", mi egy fillért sem kaptunk... |
|
|
|
|
|
R.András |
|
(100 évet élni szer nélkül is lehet. Szer nélkül a plafon 120-125 év ... ) |
|
menta |
|
létező entitás? hát... ez egy nagy különbség a keleti és a nyugati létszemléletek közt: a nyugati szerint a semmi (üresség) van, a keleti szerint a semmi nincs. Semmi különbség - gondolhatnánk felszínesen. "Sok találgatásra adott okot, hogy az üresség filozófiáját valló középutas Nágárdzsuna miért töltötte egész hosszú életét írással (Tenigl T.) (100 évet élt, lehetett valami csodaszere R.Andrástól) * reakció szekerét? Weöres nem szekeret, taligát tolt, de szerintem elég jól tolta a XX. század egyik legnagyobb költőjeként.
"Jöttem karikán, kicsi taligán. Három véka fülemüle énekel a fán. Kordé, kocogó taligakerék, Három véka jókívánság áldjon meg az ég!"
|
|
|
Lajos bácsi |
|
Társadalmunk még nem érett meg az öregedés elleni szer osztogatására. Még sok ideológiai nevelő munkára van szükség. A Mozgalom pedig nem csak a rossz elvtársaknak osztogatott halált... |
|
Lajos bácsi |
|
Az üresség hiánya azt bizonyítja, högy az üresség - mint olyan - látens, ám szubsztanciális értelemben mégiscsak létező entitás. Különben nem hiányozna. (Weöres pedig ha jól tudom, a klerikális reakció szekerét tolta...) |
|
R.András |
|
Nocsak, ez valami új, ez régen nem így volt. A Mozgalom halált osztott a rossz elvtársaknak, jó nyugdíjat a jó elvtársaknak, de öregedés elleni szert senkinek sem osztottak !
|
|
menta |
|
hm. Nekem szokott a semmi hiányozni. Az üresség. Gondokat is okoz, hogy mindenhol van valami és sehol sincs semmi... Nem egyszerű, mert ahogy Weöres írja: "Mert hiszen az ember átlát a falon, de nem lát keresztül a fal hiányán." |
|
Lajos bácsi |
|
Nem vesztettük / veszthettük el, mivel nem is létezik / létezett. Az, hogy nem hiányzik, csak újabb bizonyíték a nemlétezésre. Csak létező entitások tudnak hiányozni. |
|
menta |
|
Ez nagyon jó! Valahogy az út sor(os)án elvesztettük ugyan a Gyurit, de nekem nem hiányzik. |
|
Lajos bácsi |
|
Egy igazi mozgalmár soha nem mehet nyugdíjba. |
|