Téma: Új téma |
pandala |
|
Szeretnék új témákat nyitni "Minek a tér, hogyha nem lehet lemenni oda játszan?" "Hány óra van Kiskunfélegyházán?" "Idődilatáció a gravitrogén síkjában" "Hány éves Kapu Tibor és hogy szédül-e a térpályán" Egyelőre ennyi.  |
|
gajo |
|
Erőforráskorlát elérve A weboldal átmenetileg nem tudja teljesíteni a kérését, mert túllépte az erőforráskorlátot. Kérjük, próbálja meg később. |
|
R.András |
|
Áldás, békesség, dícsértessék !  |
|
gajo |
|
Azt írja itt fönt, hogy "gádzsó", szóval ez a belső nevem? "gádzsó"
Valaki lebukott!
| <a href="//gondola.hu">Gondola ...</a></font>
Kedves András! Most kilépek, szórakozz csak ezzel a gépecskével. Nem mondom, hogy soha többé nem próbálok belépni. Majd meglátom! |
|
gajo |
|
" mindenszarizmus felkent papja!"
Ez egy messiás? Nem ismerem! Még sosem hallottam róla!
|
|
R.András |
|
Még egy kis segítség: a bejegyzésben szerepel !  |
|
pandala |
|
Dehogynem nincsen: a mindenszarizmus felkent papja!  |
|
gajo |
|
Nekem nincs messiásom! |
|
|
gajo |
|
gajo Olvasta: 10 | Válasz | 2016. október 04. 20:22 | Sorszám: 7 Nem elég, hogy negyven rabló, még kuruckodik is! |
|
gajo |
|
Hm- Ez lenne az? |
|
R.András |
|
Annyit segítek, hogy május 7-éig kell visszalapozni. És a kérdés állító mondat formájában van megfogalmazva, nincs a végén kérdőjel. |
|
pandala |
|
lökjé' be neki valami messiásotok idézetet ... attól azonnal megjavul ... s a haza fényre derül  |
|
gajo |
|
Dr. Rácz György Magánegyetem (Sorszám: 17) 2025. május 19. 11:42
Ezt megnyitva üvölt a vírusvédelmem! "Nem biztonságos!" |
|
gajo |
|
Nem találom a kérdésed! |
|
R.András |
|
Gajo bácsi, előbb légyszíves válaszolj a kérdésemre ! |
|
gajo |
|
VÁLASZTÁS 2016 - Magyar gyarmat
RK. nyitnál egy fenti című topicot? Az előzővel is nyithatnál egy másikat! |
|
R.András |
|
Úgy látom, nem működik !  ... Ha lesz egy kis időm, kititrálom ! |
|
|
Walaki |
|
Márminthogy egy ilyen hozzászólás egy "Új téma" rovatba kerül, s nem a megfelelőbe ....
|
|
Walaki |
|
Szerintem, akkor fordul elő itt ez az anomália, amikor nem "közvetlenül" a topikból indítunk választ egy hozzászólásra. Hanem pl. egy keresés eredményeként előálló találat "válasz"-gombjára kattintva... pölö, naprimér...
|
|
|
Walaki |
|
Nem, nem tette. Ellenben, rejtve elejtette, melyet Ede meglelve, restelkedve de e helyre betette....
|
|
menta |
|
Te tetted-e e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese, te! |
|
gajo |
|
Valaki nagyon rosszalkodik a fórumodon. Majd néha ránézek, elmondok valami imát. |
|