Téma: Szégyenpad magukból bohócot csináló és a fórumtársakat nyegle módon semmibe vevő fórumozók számára |
|
|
jojoba |
|
Nincs szerencséd a betűimmel!
Én nem anagrammára törekedtem, pusztán igyekeztem kihozni a nevedből a lényeget. |
|
Rendes Kis |
|
o, jo baj a jo job o jaj, ob o jobja joba jo jj oboa a jojo b a jo boj |
|
|
|
|
rintintin |
|
Továbbá:
--lenge --ferde --penge --szende --Mende --Csenge --blende |
|
jojoba |
|
"Rendes Kis"
Kedves rintintin, az ön számára /és az enyém/, két szó érdemel figyelmet:rend, deres.
- rend - kend - deres - seres - keres - eres - eke - kende - siker - esik - kies - esend - kese - kender - senki - reked - ered - neki - ikes - iker - Erik - ken .......
|
|
|
rintintin |
|
Büntiben van, aki szégyejje magát segge alá tólandó a vaslapát közöttünk magasabbrendű fennköltek között ily' ajjanépnek nincsen helye húzzon a francba el, oszt' ágyő, Isten vele!
(versezet melyet szerzettem e helyt) |
|
Rendes Kis |
|
Nem. Te nem vagy büntiben, csak kívül vagy a bizalmi körön. |
|
jojoba |
|
Ne tessen megsértődni! Egyik oldalán én állok! |
|
rintintin |
|
Ezek szerint a "középső, kalodába zárt kínai manus" én lennék--"rintintin". Jó szórakozást és kultúrált keresztény intellektuális derülést kívánok mindenkinek, aki jóízűt nevet rajtam, ill. kinevet....engem. |
|
jojoba |
|
No! Kibújt! Szóval itt állnak a szerencsétlen, pária, kuli fórumozók. A középső rintintin? |
|
rintintin |
|
Semmi baj ezzel--bennem, az én lelkemben legalábbis.Hiszen azt is írtam már eredetileg is hogy ugye: "..még az is lehet, hogy igaza van." Úgyhogy mindenkinek, aki megtisztel azzal, hogy "véleményt alkot rólam"--'ilyet vagy 'olyat-- csak hálás lehetek.Tehát a véleménye tartalmától teljesen függetlenül. |
|
hulot |
|
Egyébként, ha ez nyugalmat ád néked, és boldog a lelked, úgy minden a legnagyobb rendben.
|
|
hulot |
|
"Én bohócot csinálok önmagamból--R.K. szerint."
Tulajdonképpen nem szívesen mondom, de nem csak R.K. szerint.
|
|
rintintin |
|
Én bohócot csinálok önmagamból--R.K. szerint.Ő nagyon okos és nagyon igazságosan jó embernek gondolja...önmagát--még az is lehet, hogy igaza van. NEM SZÉGYELEM MAGAM!!! ÉN ILYEN TÖKÉLETLEN ÉS GYARLÓ VAGYOK. MEGÉRDEMLEM A SORSOM. ISTENNEK HÁLA ÉRTE ÉS MINDEN MÁSODPERCÉRT AMIT TŐLE--AZ ÚRTÓL KAPOK--"IGY" VAGY "ÚGY". A BOHÓCSÁGÉRT MEG KÜLÖNÖSEN NAGY A HÁLÁM. |
|
|
|
rintintin |
|
"..inkább 1 éretlen kölyökre jellemző, hogy bohócot csinál magából és nyegle módon semmibe veszi a beírásait olvasók szempontjait." Rendben. Ön "így" gondolja, én viszont "NEM IGY" gondolom. |
|