Téma: Kész |
|
|
mandala |
|
Hiba az új fórumban: ha egy nick hozzászólásait nézegeted, és az "Előző" linket is használod, akkor valami 'kesze-kusza' keletkezik! (Nem csak az áthozott hozzászólásokkal!!)
|
|
|
Rendes Kis |
|
Warning: getimagesize(): URL file-access is disabled in the server configuration in /disk/raid2/r/e/remekm/php-teszt.php |
|
|
Rendes Kis |
|
Persze, előbb én is a getimagesize-t próbáltam, csak utána az fopent ...
... Lehet, hogy a Freeweb korlátozta az URL-ek olvasását (nehogy az egész világot letöltsük neki ... ) |
|
mandala |
|
Miért? Neked sem működött?
Egyébként, az egy elég régi beírás, egyáltalán nem biztos, hogy 4.0.5-ösnél nagyobb verziójú PHP-val próbálkozott ..
|
|
Rendes Kis |
|
A getimagesize-hoz beírt hozzászólások között találtam 1 olyat, hogy a getimagesize helyett az fopen-nel sikerült ... |
|
mandala |
|
ennek mennie kellene..., ha jól emlékszem, a freeweb-en 4.3.X verziójú PHP fut ..
|
|
|
Rendes Kis |
|
Nem hiszem ... én Állatka képernyődizájnjával próbáltam, ami ide símán belinkelődött ... |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Warning: fopen(): URL file-access is disabled in the server configuration in /disk/raid2/r/e/remekm/php-teszt.php
|
|
mandala |
|
Hajrá, hajrá! (( Kibicnek semmi se drága! ))
|
|
mandala |
|
Szerintem ez kell neked, és ha a "width" nagyobb mint monnyuk 800, akkor a már meglévő megoldásodban a "width" paraméterbe beírod a 800-at, ha meg kisebb akkor meg nem faragsz semmit!
|
|
Rendes Kis |
|
Hát, ez télleg kevésbé látszik vészesnek ! |
|
|
|
mandala |
|
Szerintem ez fontosabb mint az a képátméretezés amit viszont már megcsináltál ...
|
|
Rendes Kis |
|
Szép gondolat ! ... Nemszadista kartács már fölvetette 1x ... Valahova még a mikéntet is beírta ... Már csak valakinek be kék kalapálnia ... |
|
|
|