Téma: Fejlesztési igények |
mandala |
|
.. hmmm..., ha az csak a topikcímlistákban levő képek kiszűrésére hat, akkor talán nem szükséges beállítani...
(( Akiknek nem tetszik a sok kép, azok ezért még úgysem szavaznának át.. ))
|
|
Rendes Kis |
|
A kopaszokat beállítottam stressztűrőnek ...
... Ha már itt tartunk, nem kéne egyúttal konzervatívnak is beállítani őket ? |
|
mandala |
|
(( Szerintem, az nem szerencsés alapbeállítás, hogy egy be nem jelentkezett (azaz inkább : nick-el még nem rendelkező) fórumolvasó sem látja a valójában nem is kimoderált felhasználók hozzászólásait! Nem jó reklám ez a fórum+nak, szvsz! ))
|
|
Login |
|
December elején születtem. |
|
nemszadista |
|
Ez nem "igeny", csak 1 5let:
A nikkek (nem kotelezo modon!) felvehetnenek valamilyen "sisakot", pl. parthoz kotodoen ("fideszes vagyok!") vagy ideologiahoz ("jobbradikalgyok vagyok", "liberalbolsi vagyok") kotodoen. |
|
|
mandala |
|
Lehetne inkább két space? Az jobb lenne.
(( Ismered Sándor György vonatos/kalauzos sztoriját? a vége: ".... na, aztán megadtam a kegyelendöfést..., arra kérném szépen.., hogy a pöttyöket, amik a kilyukasztott jegyekből kiesnek, .. azokat kérem szépen ideadni,... mer' kérem, ha azokból összegyűjtök egy jegyre valót, akkor aztat nekem a vállalatom megtéríti!!" ))
|
|
|
mandala |
|
Egy nagyon fontos és rendkívül design-javító kérés : Lehetne a lapok tetején jobboldalt levő négy darab linket 1-2 karakterrel jobbra csúsztani? Nemtom mér', de engem zavar, hogy a "gondola" nevű képhez vannak 'ragasztva'. |
|
|
Rendes Kis |
|
Erre már én is vágytam ... Mongyuk beír 1& kacamicli és már menne is az automata válasz, hogy "Mi van, kis diszlexiásom ?" ... |
|
|
mandala |
|
Én szeretnék a "Mazo vagyok" mellé egy automatikus hozzászólásgenerátor lehetőséget is! Pl. ilyen szöveggel: "Hüjje vagy!" Esetleg: "Még, még!" |
|
|
iszalag |
|
nekem jobban tetsznene, ha a blogbalépéskor nem lépnék ki a Fórum+ból (de igy is nagyszerű |
|
|
iszalag |
|
csodásaka blogok! köszönjük! millertrashé is fennvan! hurrá!
|
|
iszalag |
|
most már értem a fenti szép görög tragédia-képet is.. ez a mi küzdőterünket szimbólizálja... |
|
iszalag |
|
bocs, tévedtem, igaz! a felhőset lehetne a tavaszra cserélni esetleg |
|
Rendes Kis |
|
A felhős kép nem a Kultúrába visz, hanem a Társalgóba ... |
|
mandala |
|
ez még ennél is nagyobb ...
Klikk az alábbira!
|
|
|
|
iszalag |
|
a felhős kép helyett Boticelli tavaszát kérném, ha lehet a kultura cégtáblájának.. /mondjuk május végéig .. |
|
|