Téma: Rendszergazdai |
|
szentistvánjobb |
|
Nekem is tetszik ez az ötlet, magam is javasoltam a régi Gondolán, technikailag is megold6ó ... ha kicsit összeszedem magam, estére kész ... |
|
Turáni |
|
KÉT kérdés: Van tervbe véve, egy olyan lehetőség, mely néhány helyen működik, hogy a topic indítónak saját moderátori jogkört adnak, CSAK és kizárólag arra a témára, amit elkezd ! Tehát valaki például indít egy szaktopicot, egy meghatározott céllal, de másvalaki azt saját jól felfogott érdeke szerint egyszerűen tönkreteszi, /nekem a Horthy kivételévek mindig ezt történt a régi gondolán./, akkor azért legyen valami védelme is. Igenis legyen joga annak, ki már veszi a fáradtságot és topicot nyit, ír bele rendszeresen, fenntartja azt, hogy saját, kis témáját meg tudja védeni a szétoffoloktól.
1/ Kérdés van-e erre hajlandóság ? 2/ S ha igen, akkor az technikailag megoldható-e itt ?
Én már két-három témával is várok, mert az elmúlt évek tapasztalatai alapján tudom, nincs értelme így elkezdeni.
|
|
|
glens |
|
Ugyan, a Te szubhumán intelligenciáddal elmehetsz a sóhivatalba. |
|
szentistvánjobb |
|
Ehhez már vmi természetes intelligencia kell ... Meglehet, bevetem az enyimét ... |
|
glens |
|
Oké, látom. Ilyekor az lenne a megoldás, hogy mondjuk az új topik a IV. sorszámot kapja. |
|
szentistvánjobb |
|
A sorszámképzés nullázódása után 4 topikot indítottak, mire Gen visszaállította 7400-ra. |
|
szentistvánjobb |
|
Az enyém a "kisebbik rossz"-at választotta. Odaát az új 4-es elfödi a régit. |
|
glens |
|
Most látom csak (valaki nyitott egy új topikot), nem fordult át. Akkor viszont nem értem, hogy hogyan kaphatott a gondolán génmanipulációs topik 4-es sorszámot... |
|
glens |
|
Látom már. A téma sorszáma a Gondolán átfordult (az mpd-s téma sorszáma 000004). Az a topik, amelyikben kj, -- és Micuember beszélgetett, az az eredeti 4-es számú topik lehetett. A Te szofvered meg összemördzsölte a mostani mpd-s topikkal és megtartotta az eredeti címét. |
|
|
onogur |
|
Anyám! Ezer éve! Hol voltál??? |
|
|
|
GIS |
|
Miért nem lehet ezt a szoftot rátölteni a régi helyre? Vagy nem a szoft hibája, hogy az ott kegyetlen lassú? |
|
Alapos Kis |
|
Uppsz ... Csakugyan ! ...
... De ... az uléma-veszély máris a múlté ! |
|
onogur |
|
SZIJ, ezt a bulémiát ( vagy Ulema? ) elfelejtetted dísz kvalifikálni. Látjuk, miket írogat odaát. |
|
|
|
|
|
millertrash |
|
SZIJ kartács!
Olyan keresőd nincs ami ebben a fórumban keres? |
|
Turáni |
|
Szerintem nagyon egyszerű, beszélje meg a Gondola fórumán legtöbbet író 5-6 ember, hogy mostantól CSAK ide ír, ez meg majd azt eredményezi, hogy a többi bumburnyák, így én is ide jön. Ennyi. Gyorsabb és jobb ez a fórum.
Én most 3 órán keresztül nem tudtam bejutni a haverom gépéről, elküldeni neked a válaszomat a régire, egyébként még most se, nem írom le milyen jelzőket tettem a Gondolára. Közben más fórumra gond nélkül bementem, pl Index.
Beszéljétek meg, én eddig másfél hónap alatt, összesen vagy 10-15 hozzászólást tettem már csak, ezt nektek kell lerendeznetek, kik viszik a Gondolát. Nélkületek nem megy. |
|
|
|