Téma: Hibabejelentés |
|
|
alma |
|
... és fogmosás. |
|
|
Rendes Kis |
|
Offmentes Csevegde Topikleírás Új hozzászólás Nyitotta: reanimator, 2007.02.22 05:48 | Hozzászólások: 47561 | Hozzászólók: 250
A két, megszűnt kórterem emlékére. A mocskolódást kéretik mellőzni! Belépés előtt lábtörlés, fésülködés, csúnya szavak szögre akasztása javallt. (Feltételezem, senkinek nem biznisz topikokat és nickeket törölgetni.)
... http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9159014 |
|
|
alma |
|
A te tiszted eldönteni ki a normális és ki nem? ( Tisztában vagyok vele, hogy mint admin nehéz ellenállni a diktatórikus módszerek kísértésének. Ilyenkor halgass a lélekre - már ha van benned. ) |
|
hulot |
|
Én aggódom a legkevésbé.
|
|
|
hulot |
|
És ennek van értelme? Merthogy megtehetnéd azt, hogy csinálsz egy teljesen zártkörű fórumot, ahol kizárólag azokat engeded szólni, akik a "tettestársaid". Csakhogy az igen veszélyes, mert rövid időn belül egymást fogjátok tépni, oszt annyi az egésznek.
Az a véleményem, hogy aludj egyet erre!
|
|
|
hulot |
|
Antidemokratikusan?
|
|
Rendes Kis |
|
Normális emberekkel szeretnék normális társalgást folytatni. |
|
hulot |
|
"RK: Ez NEM demokratikus fórum."
Hoppszi!!!!! Így sok minden világossá vált.
(Azért nem semmi, ahogy ezt most "bevállaltad". Viszont így lenne egy kérdésem: milyen célból tartod fenn ezt a fórumot?)
|
|
|
hulot |
|
Egy, a végletekig meghasonlott országban élünk, ahol már sokan azt sem tudják, hogy hol van a fent és hol van a lent. Ne csodálkozz semmin!
|
|
alma |
|
Kedves hulot! Azt hiszem, hogy sajnos mindenhol ez megy. Engem anno kitiltottak a zIndex-ről azzal az ürüggyel, hogy Orbán papagája vagyok(akkoriban feltétel nélkül hittem neki). Aztán a Gondoláról mert szoclibnek néztek, itt meg nem tom minek, pedig vallásos vagyok, évente 4-5 alkalommal elmegyek szentmisére és a bibliai Újszövetséget szinte fújom, hála nagyanyámnak. |
|
hulot |
|
Hibát szeretnék bejelenteni. Úgy tűnik, alapvetően hibás értelmezést kapott itt a fórumozás. Úgy tűnik, hogy egyre kevésbé működik itt a demokrácia egyetemes elve. Bizonyos ideológiai, társadalompolitikai és ízlésbeli megnyilvánulások - melyek esetleg nem esnek egybe a fórumközösség többségének világnézetével - üldöztetésnek vannak kitéve. Ezzel párhuzamosan viszont azok a beírások, melyek egyértelműen alpáriak, kirekesztőek és - néha - nyomdafestéket sem tűrnek, minden szankció nélkül maradhatnak. A mai magyar társadalom ugyan a végletekig polarizált, de nem kellene, hogy ez ezen a fórumon is érezhető legyen. Próbáljunk meg felülemelkedni a kicsinyességen és a gyűlöleten!
|
|
alma |
|
Úgy látszik valakinek ma rossz napja van ... |
|
|
|
alma |
|
.. és a törlésére. Milyen alak az aki nem ismeri a tréfát?? |
|
|
alma |
|
Tiltakozom a topik címének az admin részéről való önkényes átnevezésnek. (vic - rossz vicc) |
|
|
panda |
|
Margit: Pityu! Azt hallottam, hogy rajtam kívül még hat nő van az életedben! Evettke: Tényleg? (Pistához fordul) Akkor te lennél a hétnejű sárkány?
|
|