Téma: Hibabejelentés |
|
tiszavirág |
|
Azt miért nem lehet, hogy azt az egyet tennéd félre? |
|
Rendes Kis |
|
Gyerekek, tisztában vagyok vele, hogy a közéleti anyázás jól pörgeti a hozzászólásszámot. De ez nem cél. Inkább kevesebbet, de minőséget. Kultúra, gazdaság, tudomány, szakmai témák: hajrá ... Semmi kedvem netharcszíntérré tenni ezt a jó kis fórumot. |
|
tiszavirág |
|
Sokszor a Közéletből kapok olyan linkeket, amelyeket én magam sose találnék meg, de így elolvasom és a barátaimnak továbbküldök, ha arra érdemesek. |
|
orosz_hussalata |
|
Ne má'
Ilyenkor lehetne érdemi "forgalom". Inkább legyen az illető a mazó kategóriában. |
|
hulot |
|
Jesszusom! Ki lehet az??!
|
|
tiszavirág |
|
De hiszen olyan messze még a választás. Mi lenne, ha megfogadnánk, hogy az illető bejegyzéseire nem válaszolunk? Vagy mi lenne, ha csak az illetőt kapcsolnád ki? |
|
Rendes Kis |
|
Kedves Fórumtársak, Bizonyos jelekből (1 hiperaktív titkosszolga felbukkanása) arra következtetek, hogy 2-es fokozatba kapcsolt a választási kampány. Elmúlt kampányok tapasztalata azt mutatja, hogy ilyenkor lehetetlen a kulturált kávéházi hangnem fönntartása, ezért szíves engedelmetekkel a közéleti rovatokat a választásokig lezárom. Türelmeteket és megértéseteket köszönve, további kellemes ki- és bekapcsolódást kívánok. R.K. |
|
onodij |
|
meglepve tapasztaltam hogy hol mindenhova vagyok "lájkolva" - érdemes néha megnézni a saját adatlapunkat is! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ne a törléssel próbálkozz, hanem a bejelentéssel ! |
|
onodij |
|
Megpróbáltam, de ez a mostani adatlapomat törölné - és nem a kettő másikat ! |
|
|
onodij |
|
Egyik adatlapomat sem tudom használni - valaki megbuherálta ! tudom is ki ! és bejelentkezett állítólag a Fleto blogjába ill. fb.oldalára és ott dicsőíti helyettem és nevemben ! |
|
onodij |
|
1. Ha ezzel a névvel/képpel találkoztok ami ezen az adatlapomon van - tudjátok meg hogy nem én kezelem, valaki megbuherálta ! Már fel van jelentve, köszönöm hogy szóltatok ugyanis soha nem voltam Gyurcsány rajongója vagy blogos védelmezője ! (Onodi Jácinta adatlapom) 2. Na most meg már az Ónodi J.Jácint adatlapomba be sem tudok lépni, de ugyanez vonatkozik oda is ! |
|
|
onodij |
|
Hibajelentés : a facebookról a nevemet/képemet lenyúlta valaki és átvitte a Gyurcsány-blogra ott kommentel nevemben Fleto mellett ! + most kaptam egy sms-t hogy a fb-n mint Gyurcsány rajongó szerepelek - de megnézni nem tudom,mert én nem vagyok ott ! azt sem tudom nem-e a -valamelyik- régi adatlapomat irányította oda mert azokba meg belépni nem tudok ! HÚÚÚ ilyen nagy ember lettem - buknak rám ! De komolyra fordítva a szót : mit lehet tenni, tud-e valaki segíteni mert amit én próbálkoztam (előző 2 adatlapom törlése) nem sikerült, pedig talán ... fájó szívvel... de az lenne a megoldás ! |
|
|
mandala |
|
müxik...
Firefox ver.: 13.0.1 Adobe plugin: 11.2.202.235
|
|
|
Rendes Kis |
|
Visszaromlott és most már az a módszer nem javítja meg ... |
|
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm, épp most akartam írni a youtube-nak, hogy segítsenek ! |
|
mandala |
|
A Firefox 13-al és a legújabb Adobe Flash Player plugin-al kapcsolatos a probl.... Nekem is sikerült így javítani:
"Hi, I had this issue today and I fixed it with this solution : 1) Uninstall Adobe Flash Player plugin in Windows programs 2) Launch Firefox and go in www.youtube.com 3) Firefox suggests to install Flash Player's plugin (yellow bar at top). Install it. "
: http://support.mozilla.org/en-US/questions/929128#answer-340242
|
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm, akkor ez nálam valami helyi probléma ... |
|