Téma: Rendszergazdai |
|
keri |
|
Én valójában teljesen ökumenisztikus vagyok. Amikor II. J. P. meghalt, kiültem a teraszra hallgatni a harangokat. A református templony közelében laktam, és ott bizony, előbb szólalt meg a harang János Pálért, mint a katolikus templomban... (Azóta barétkozom igazábol a lelkésznővel. Együtt szoktunk biciglizni. Mi ez, ha nem ökumené? Néha le-bálványimádóz, émmeg visszaszólok. Oszt' jónapot.) |
|
Rendes Kis |
|
Én, bár keresztvízileg katolikus volnék, magát az "egyházjog"-ot tartom fából vaskarikának ...
... Valaki vagy ki tudja árasztani a Szentlelket: akkor püspök, vagy nem: akkor viszont lehet neki hétpecsétes palliuma, akkor sem püspök ! |
|
keri |
|
Nem a Benedictus vót a', hanem a II. Vatikáni Zsinat. És nem mostan... Mit kell mindenen újra és újra meglepődni? Melleslag, bár én lelkileg, világnézetileg teljesen együtt vagyok és testvéries a reformátusokkal, de ez az apostoli jogfolytonosság elég necces, maradjunk ennyiben... |
|
Rendes Kis |
|
Na, meg vagyok én áldva Veled meg XVI. Benedekkel ... ! |
|
Rendes Kis |
|
Ha rosszat szóltam, bizonyítsd be, hol hibáztam, ha nem rosszat szóltam, miért ütsz engem ?
Az "Áldás, békesség" éppolyan szemérmesen hallgat arról, hogy honnan várjuk az ajándékokat, mint a "Jó napot". |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Térgyepeljünk! Csuka püspök úr jól beszélt.
(És attól meg lesz az ökumené? Ezekután, hogy tizenhatodik Benedek gykorlatilag kitagadott bennünket az Egyházból?!) |
|
|
Rendes Kis |
|
A református köszönés jobban elmegy profán környezetben is |
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Ez az ökumené, kedves Kekec.
Nagyon is helyes, hogy így köszönt a szoft. Elvégre nálunk, reformátusoknál az igazság. |
|
Kekec |
|
Akkor miért köszönt engem úgy az oldal, hogy "Áldás, békesség, kedves Kekec !" A katolikusok "dícsértessék"-kel szoktak köszönni. |
|
|
Rendes Kis |
|
Én ? Katolikus templomban tartottak keresztvíz alá, de szeretném megreformálni az Egyházat ! |
|
Kekec |
|
Most vettem csak észre, hogy református vagy. Feleségem és gyerekeink is. |
|
Login |
|
A lekért azonosító (új topik) után url-re ütött enter problémát okozhat. |
|
|
Rendes Kis |
|
Hát ez az ! Szólni kék az oldal szerkesztőjének, hogy valami támadás van/volt ! El tudod érni ? |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Na, jó! Én ehhez nem értek (és lusta is vagyok megtanulni). Amikor olvastam a hozzászólásodat, rákattintottam a címre, s minden további nélkül bejött.
Most, a "Mehet" előtt ismét megpróbáltam, de nem jött be. |
|
Rendes Kis |
|
Nekem Firefoxból üres lapot ad, IE-ből (ahol nincsenek letiltva a pattanó ablakok) vírusriasztást: Találati információ: Találat helye: C:\Documents and Settings\<Rendes Kis>\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\AD2PU3A1\index[2].htm fájl Vírus neve: JS.Agent.B vírus Irtási mód: A fájl a karantén könyvtárba mozgatva Fájlhozzáférés: Engedélyezve Kiváltó felhasználó: <Rendes Kis> Kezdeményezett muvelet: fájl bezárása Idopont: 2007.06.27. 18:46:45 |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Úgy látszik, jótól kérdeztem, mert alighanem rájöttél a megfejtésre ! |
|
|
|