Téma: Rendszergazdai |
|
|
Rendes Kis |
|
Én ? Katolikus templomban tartottak keresztvíz alá, de szeretném megreformálni az Egyházat ! |
|
Kekec |
|
Most vettem csak észre, hogy református vagy. Feleségem és gyerekeink is. |
|
Login |
|
A lekért azonosító (új topik) után url-re ütött enter problémát okozhat. |
|
|
Rendes Kis |
|
Hát ez az ! Szólni kék az oldal szerkesztőjének, hogy valami támadás van/volt ! El tudod érni ? |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Na, jó! Én ehhez nem értek (és lusta is vagyok megtanulni). Amikor olvastam a hozzászólásodat, rákattintottam a címre, s minden további nélkül bejött.
Most, a "Mehet" előtt ismét megpróbáltam, de nem jött be. |
|
Rendes Kis |
|
Nekem Firefoxból üres lapot ad, IE-ből (ahol nincsenek letiltva a pattanó ablakok) vírusriasztást: Találati információ: Találat helye: C:\Documents and Settings\<Rendes Kis>\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\AD2PU3A1\index[2].htm fájl Vírus neve: JS.Agent.B vírus Irtási mód: A fájl a karantén könyvtárba mozgatva Fájlhozzáférés: Engedélyezve Kiváltó felhasználó: <Rendes Kis> Kezdeményezett muvelet: fájl bezárása Idopont: 2007.06.27. 18:46:45 |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Úgy látszik, jótól kérdeztem, mert alighanem rájöttél a megfejtésre ! |
|
|
|
mandala |
|
Tőlem kérdezed?
Miféle láthatatlan kapocs?... Egy lapon miért ne lehetne akár több olyan URL is, ami a megjelenítésnél nem látszódik?.......
Egyébként, valszeg, úgy került fel, mint ahogy itt nálad alul a "Freeaudit" statisztikát indító 'képecske'... Valami "..Stat.." kifejezésre is emlékszem a virusriasztás szövegéből, de lehet, hogy nem jól emlékszem...
|
|
Rendes Kis |
|
Mér pakolna valaki szándékosan .tv-re mutató láthatatlan kapcsot a lapjára ?? |
|
mandala |
|
Nekem úgy is jött a riasztás, hogy ezt a linket az Opera-böngészőbe másoltam be!...
|
|
mandala |
|
Hogyhogy hogy? Aki a http://www.freeweb.hu/tahizene/index.html lapot írta, az valahogy odapakolta...
|
|
|
mandala |
|
Csakhogy ez nem attól függ, hogy ingyenes a szerver-hely vagy sem... Hanem attól függ, hogy az ártalmas kód ott van-e a lapon vagy sem!... Pl. a remekm/forum/-al még semmi ilyen gond nem volt!...
|
|
Rendes Kis |
|
Egy okkal több, hogy ne ingyenes helyen legyenek/tek/ünk. |
|
|
Rendes Kis |
|
Ha az én víruskeresőm nem panaszkodik, az azt jelenti, hogy a vírus szabadon garázdálkodik ?? |
|
|
Login |
|
Ha mégis integrálna pár fórumszolgáltatást... |
|
|