Téma: Rendszergazdai |
|
szakall |
|
Biztos. Annak alapján, amit itt látok ...
Az Apache hogy viszonyul az IIS-hez? Web illetve Ftp terén. Utóbbi szolgáltatásnál tudja-e az Apache, hogy egy másik géphez forduljon a felhasználók autentikációjáért? Mert ugye, szeretném, ha édesanyám keveset csuklana ... |
|
Rendes Kis |
|
Nemtom, h igazi szgépes vagyok-e ... MySQL-t és Apache-ot (PHP opcióval) is tudtam telepíteni Windowsra.
"MySQL software is published under an open source license" ... http://dev.mysql.com/downloads/ |
|
szakall |
|
OFF Egy igazi számítógépest kérdeznék: windowsos környezetben phpBB jellegű fórum működőképes-e? Hogyan lehet Php-t futtatni ilyen környzetben? A másik, hogy jól értem-e: a MySQL talán free cucc? Ha igen, ő megy-e windowson, ha igen, hogy? Ugyanis ezeket nem bírtam megfejteni a http://www.phpbb.hu/ oldalról. ON |
|
|
|
Login |
|
Tisztelt Bíróság! Semmit sem importáltam, de azért este kipróbálom a kukitlanítást. Hátha. |
|
Rendes Kis |
|
Nekem akkor volt ilyen, amikor IE-ből importáltam a sütiket FF-ba. Akkor keletkezett 1 másodpéldány a sütikből, ami nem frissült és a progi mindig azt a régi dátumot vette elő ... A megoldás: kitöröltem a parazita sütiket. |
|
Login |
|
Majd' minden fórumnál ezt látom:
??? |
|
|
Login |
|
Izé és hogyismonygyam!? Ott a képernyő tetején: Óbudai nyár: Szept. 9. (szombat) 20h: Fassang László orgonaestje Szept. 16. (szombat) 20h: Liszt Ferenc Kamarazenekar
Khmmmmmmmmmmmmm. |
|
|
Login |
|
Törléspróba volt, de nem megy. |
|
|
Login |
|
=index.php Heeeeeeeee? |
|
Bátky János |
|
Nem egészen értem, de ha nálad RK-val jön be és nem bj-vel, egy kicsit megnyugtat |
|
Rendes Kis |
|
Igaz, hogy R.K. a kereten belül van ... De nem a "subject" rovatban ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Meglátom, mit tehetek a nemlétező topikok ellen ... (vagy méhecske-mintáért ... ) |
|
Login |
|
Most komolyan. A nem létező // topikhoz hozzászólásnál szép a hsz-mező fekete kerete, de nem eléggé látványos. Jó lenne a méhecske-mintás. |
|
|
|
|
Login |
|
Nem rossz ez a gyászkeret, de – talán – jobb lenne egy sárga-fekete-sárga-fekete. Figyelemfelkeltőbb. |
|
Bátky János |
|
Néha kimerészkedem a VV-villából a való világba... |
|
|