Téma: Tisztelt Szerkesztőség! |
|
mpd |
|
Mert nem az tesz titeket tisztátalanná, ami szájatokon bemegy, hanem ami kijön a szájatokon, az az, ami tisztátalanná tesz titeket. (Mk 2,18-22; 7,15; Lk 10,8-9) |
|
mpd |
|
Jézus mondta: Nem fog habozni a vén az ő napjaiban megkérdezni egy kisgyermeket - egy hétnapos kicsit - az élet helye felől, és élni fog. Sok első lesz utolsóvá, és egyes-egyedül lesznek. (Mk 10,31; Lk 23,30; Mt 11,25; Mk 10,14; Mt 20,16) |
|
mackó |
|
A seregben halottam különbeket, ráadásul még humoros is volt az adott környezetben. Volt a kék gondolán egy Ritter nevű olvtársunk, akinek szintén elég szabadon járt a szája, de ő nem a fórumtársakra használta, hanem csak ideológiai alapon. Root mégis kihajította nem is egyszer... |
|
mpd |
|
Figyelemre méltóan kreatív a szókincse! |
|
mackó |
|
Megkérhetem, hogy kulturált szavakat használjon gondolatai kifejezésére? A tánc- és illemtanárok kora letűnt. |
|
keresztkem |
|
Panda "kisken.." ön nem azér' hülyeállat mer' p..csa-hótthülye tojó.Egyszerűen született barom.Utcai kúrva akkora pofával mint az Alagút, amibe a Lánchidat betólják ha esik a 'zeső.Barom! Elmegy kisken' a jó kú..va édesannyja hóttkóros p..csájába! keresztkem |
|
panda |
|
keresztes ken nem azért hüjje, mer'hogy vén ...
|
|
keresztkem |
|
Matuzalem a Palermo Primera Division-os sziciliai futball csapat kiváló középpályása, s csak azért nem olasz válogatott, mert brazil. keresztkem |
|
|
keresztkem |
|
MENNYEI MÁLNAKÉNT ISZOM SZAVAIT!Kicsit olyan hatású lelkemben az ön--mély bölcsességet sugalló-- TIRÁDA-ÖZÖNE, mintha a hitgyülis Németh Sándor és Brachfeld Sigfried szövegét mixelnők össznye meg vissznya.Teccik tunni, arról a német zsidóról beszélek, AKI ABBÓL ÉLT, HOGY NEM TUDOTT JÓL MAGYARUL, a jónép meg röhögött rajt'--a Rádiókabarén meg a Szilveszteri nagy össznépi banzájokon, anno az 50-es 60-as időkbe'! Csak ámulok meg bámulok ennyi zsenialitás olvastán: MESÉJJEN ÓH' MESTER MINÉKÜNK,NE' SZŰNJÉK MEG, S NE LANKADOZZÉK sem alul sem fölülbül, hogy SZAVAINAK MÉZÉDES 'Mannáját, aranycsillogású KINCSEIT esengő áhitattal hallgathassuk az apokaliptikus vég eljőttéig...ugyi. keresztkem |
|
mpd |
|
16 A vének és a kisegítőszolgák nem tökéletesek. Nekik is vannak hibáik, akárcsak nekünk. Ennek ellenére a vének ’emberajándékok’, az a feladatuk, hogy hozzájáruljanak ahhoz, hogy a gyülekezet szellemileg erős legyen (Efézus 4:8). A véneket a szent szellem nevezi ki (Cselekedetek 20:28). Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy ezeknek a férfiaknak először is meg kell felelniük az Isten Szavában olvasható követelményeknek; Isten Szava pedig szellem által ihletett (1Timóteusz 3:1–7, 12; Titusz 1:5–9). Ezenkívül a vének, akik megvizsgálják, hogy egy testvér megfelel-e a szentírási követelményeknek, buzgón imádkoznak Jehova szent szellemének az irányításáért. |
|
keresztkem |
|
Nem értenék egyet Kiskegyeddel.Tecciktunni: régen a nagyurak a bohócokat-gnómokat-törpéket az asztal tetejin táncoltatták a nagy-nagy lakomák-tivornyák apropo's-ján oszt' jókat nevettek-kacagtak rajtok--trágáran persze. Hát én valahogy így va'ok ezzel a zempédével: jókat röhögök magamba', ahogyan 'ez csetlik-botlik a 'zasztal tetejin a jól kisült hatalmas húsok, vadascombok, füstölgő fáklyák, s telt boroskupák erdejében.SZELLEMI-SPIRITUÁLIS ÉRTELEMBE' PERSZE.... keresztkem |
|
mpd |
|
Jaj de ó, hogy szóltál. Mán kezdtem telepityeregni a második csomag zsepit. Éppenhogy végzetes lépést nem tettem: elő akartam fizetni a Magyar Newmzetre, hogy megtuggyam, mi a trendi, és azt nyomjam innentől. |
|
negyven rabló |
|
Félreértések elkerülése érdekében: Ez csak vicc próbált lenni. Lemaradt a |
|
negyven rabló |
|
Hát kérem, én már rég figyelem eszt a zempédét! Ez kérem már régen csak bomlasztya a zegycséget itten! Mindig csak mást mond, mint ami a trendi! Ez kérem tarthatatlan! Tilcsuk már ki innet! Ja, magát is tilcsuk ki, mer összevissza beszél! Nahát! |
|
mpd |
|
....meg az mpd-k..... |
|
huszárló |
|
csak arra, emerre a vaddisznók járnak... |
|
mandala |
|
Bisztoss vett egy kalibrált monitort .. |
|
Rendes Kis |
|
Kelmed vszleg monitort cserélt, mert a színek is a régiek ! |
|
mpd |
|
Ott vagyok minden kilométerkőnél! Mint a Fekete Rok! Figyelem ám magát es, de Szögedébe se jártam utóbb... |
|
huszárló |
|
Kend is möggyütt, kartácsom? Akkó' jó... |
|
mpd |
|
Akkó'jó. És ezek a szép új pasztellszínek? |
|
|
mpd |
|