Téma: Hibabejelentés |
|
Egzisztenciális kvantor |
|
Köszi! Valaki valahol egyszer azt írta, hogy az USA-ban a nagyvárosokban a színesbőrű lakosság aránya elérte az 50%-ot. De nem tudom, hogy ki, és hol. Akkor ezzel a keresővel ezt nem lehet megtalálni?
|
|
|
|
mandala |
|
Odaát a kéken sose nem jár le; de a'szem ez jobb, hogy egy nem túl rövid időn belül újra be kell jelentkezni ...
|
|
|
mandala |
|
Most pl. egy olyanom van a /remek/forum/-hoz, amely : 2007. november 30. 16:11:38 -kor jár le ....
|
|
Rendes Kis |
|
Ha jól emléxem, 1 hét a lejárati idejük ! |
|
mandala |
|
A sütik egy idő után lejárnak, nem? ... Olyankor be kell jelentkezni újra, nem?
|
|
Rendes Kis |
|
(Nem törölted - vagy valaki - a sütijeidet ?) |
|
mandala |
|
Nekem most is be kellett jelentkeznem újra ...
|
|
gajo |
|
Könnyű a kicsit kinevetni |
|
gajo |
|
Most felismert rögtön. |
|
Rendes Kis |
|
(Egy pillanatig aszittem, az "ott" a pót-sárgát jelenti ... Az ottani reklámcsík agresszívebb ... ) |
|
mandala |
|
(( Gyalogosnak is javaslom a #495-ös formát, szvsz, az könnyen megjegyezhető! ... ))
|
|
mandala |
|
Nekem nem jön reklámcsík, se a #493, se a rövidebb #495-ös formában! ... (Firefox vagy Opera böng.)
|
|
Rendes Kis |
|
Ez is a reklámcsík miatt lehet. Az külön "frame". Ha belekattintasz a fórumba, akkor már fölismer, nem ? A reklámcsíkot én úgy rázom le, hogy jobb egérklikk a Forum Romanumra, aztán "Megnyitás új ablakban". |
|
mandala |
|
(( Ha nem írod oda az URL végére az "index.." fájl nevet, akkor is az index.php nevű jön be ... ))
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Közben meg itten irkálsz, mi? Engem is a róka engedett be, de nincs velem baja. |
|
gajo |
|
Ott aszongya, hogy nem jelentkeztem be |
|
mandala |
|
Én is rókázok ... Néha az Operát is használom, azzal is jó így! .. |
|
|
gajo |
|