Téma: Rendszergazdai |
|
Login |
|
Sztem nem tudják konfigurálni a szervert. Vagy elsózták a babfőzeléket.
Ugyanígy jártam. |
|
onogur |
|
Mosmá télleg nagyon unom a telavívkék haláltusáját! Fontos leveleket várok, és én marha, a gondolamail-címemet adtam meg. Negyedik napja folyik az agonizálás. Nem tudjátok, mi lehet a probléma trágya? |
|
Rendes Kis |
|
Mosstmár értem ! ... (Napközben a Gondolának még a statisztikáját semtudtam megnézni !)
... Nekik van sok átutazó vendégük, nekünk meg néhány törzsvendégünk ...
... (Mongyuk, igaza lehet annak, aki azt mondta, h aki minket olvas, az ír is ...) |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Najó, de azt azért elvárnám, hogy a freeaudit ne a saját látogatottságát mérje, hanem a Gondoláét ... |
|
onogur |
|
Attól a freeaudit még válaszol, nem? |
|
Rendes Kis |
|
Hogy kérdezzek le bármit is a Gondolától, ha nem válaszol ?? |
|
onogur |
|
Hátperszehogynem. Ha mindegyikőnk naponta csak kétszer lekérdezné az aktuálist, azzal a topon lehetne tartani a Gondolát. De hát én adjak ötleteket? Ki vagyok én? |
|
|
onogur |
|
Hát persze hogy második volt, mert rendszeresen birizgáltam! |
|
Rendes Kis |
|
A nagy Gondola viszont erőst visszaesett ... tegnap még 2. volt, ma már csak 8. ... |
|
Rendes Kis |
|
Mér ? ... 9 látogató/h nem rossz ...
... IRL még az 1 látogató/h is (túl) sok ! ... |
|
onogur |
|
A látogatások számáról hallgattam. Siralmas. |
|
|
mackó |
|
Azt mondod, hogy húzzunk bele? |
|
onogur |
|
Pinalatnyilag a telavívkék Gondola 785 letöltés/óra sebességgel üzemel, mi meg 246/órával robogunk. |
|
|
|
|
mackó |
|
D1976 sem járt erre. Csak nem??!! |
|
|
mpd |
|
Egész jó, már szaladni is bírok. Sőt, a vállalati bulin fociztam is negyedórácskát. A padlólakkozás viszont nagyon nem tett jót - de már elmúlt. |
|
|
Rendes Kis |
|
Zsíros B. is koránkelő ... De mióta D1976 nincs, úgylátszik megszűnt a motivációja ... |
|