Téma: Kérdás a moderátornak. |
|
tiszavirág |
|
T. Rendes Kis! Mi a fenének írtad ide is, hogy "(csak erős idegzetűeknek!)" ??? Szabadidődben már a hozzászólásainkat is cenzurázod?
VEDD KI !!!! A Bruhahahahaha topikból is!
Már írtam neked egy levelet is ezzel kapcsolatban, nem is válaszoltál rá?
MIT TERRORIZÁLSZ TE ITT MINKET ?????
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
miért? tán, letiltott nicknek is fenntartod a special thanks-et?.. én nem szeretnék ott abban a sorban szerepelni, ha az a nick is le van tiltva..
|
|
Felkesz Deneverr |
|
én nem anyáztam itt senkit sem, holott, az én anyámat kurvázták le többször is...
azután letiltottál. és azután tiltottad le keresztkemet is.
hihetetlen ez a hazudozás, amit művelsz :-( |
|
Rendes Kis |
|
Keresztkem azt üzeni általam, hogy légy szíves, a kéken anyázd őt, ahogyan csak jól esik. Nekünk viszont bocsásd meg, hogy itt nem lehet anyázni és kérd vissza a régi nikkedet. |
|
Rendes Kis |
|
Mi szeretünk téged, kórusban kérünk, hogy maradj velünk. Azt az ostoba anyázós históriát próbáld helyére tenni. Nem mi anyáztunk téged, az anyázóst már rég kitiltottam innet. Nyugodj le, kérd vissza a régi kedves nikkedet és éljünk tovább mint Marci hevesen. |
|
|
|
mackó |
|
100%-os biztonsággal tudom, hogy nem. Pandát nem értem, de szívesen olvasom gondolatait. Már ha éppen nemért félre valamit... (Fapados okos telefonról pötyögök, kéretik elnéz i a szűkszavúságot és helyesírási-stilisztikai hibákat). |
|
Rendes Kis |
|
Szerinted is hazudok ? Remélnünk kell, hogy édesanyám - bárhol is van most - megbocsát nekem valamit ? 1984 ? |
|
mackó |
|
Szerintem valami nagyon félre csúszott az elmúlt időszakban, vélt vagy valós vélelmek keverednek. Ha még lehetséges, el kellene felejteni a közelmúltat, s a jól bejáratott topicokban a régi rend szerint elővenni gondolatainkat ... Please. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hazudsz. Remélem, édesanyád megbocsát neked. Bárhol is legyen most...
1984
|
|
Rendes Kis |
|
Hiába akarjuk őt, ha ő nem akarja sajátmagát. |
|
mpd |
|
Lehetne mondjuk Félkész Panda. |
|
|
mackó |
|
Hátha szégyenlős ... |
|
Rendes Kis |
|
Amíg magánba anyázik, mért higgyem azt, hogy nyilvánosan nem fog anyázni ? |
|
mackó |
|
Kérem Panda jogainak visszaállítását. Oszt meglátjuk ... |
|
Rendes Kis |
|
Kedves pandala, Hiába próbálod magad áldozatnak beállítani. Te tehetsz róla, hogy a régi, mindannyiunk számára kedves nikked büntibe került. Magánban is kár anyáznod, viszont ha normálisan szólsz hozzám, akkor szívesen teljesítem a kéréseidet. Például visszaállítom a nikkedet. Olvtársi üdvözlettel: R.K. |
|
Rendes Kis |
|
Ha kérhetlek, ne menj át Mayer Arankába. |
|
Felkesz Deneverr |
|
és, ha már ilyen kutyamód komoly embernek tartod magadat, légyszi, a kereső oldaladról szedd le a nikkemet ...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
hmmm nem különböztök ti (Te) a kommunistáktól... csak más az istenetek ..
|
|
|
Rendes Kis |
|
Pontosan miattad szigorítottam az anyázási tilalmat, mert hiába kértünk, hogy ne hergeld a barom haverodat. |
|
|