Téma: Kérdések, javaslatok a fejlesztőkhöz, fejlesztőknek |
|
R.András |
|
Szerintem a vezetés nem opció. Minek mennénk el otthonról, ha a sör a csapból folyik ?
|
|
pandala |
|
Van jobb ötletem: legyen minden lakásban a vízcsap mellett sörcsap is .... És akkor, "Ön dönt: iszik vagy vezet?" ..
|
|
R.András |
|
Amikor kész lesz az öregedés elleni szer, akkortól ingyen sör lesz, mindenhol. Nem kell értemenni, házhozszállítják ! |
|
pandala |
|
Mikortól lesz ingyen sör a Fórum+-on? .... És hogyan lehet majd hozzájutni? Remote-ból..
|
|
pandala |
|
mega za betűsöket .... amelyikekben van czukor ...
|
|
|
|
|
pandala |
|
Hümm, a "fura" karakter mögötti szöveget tényleg elnyelte a föld .... Pedig a próbában még szépen jelent meg. Valami sárga, kicsi, piros manó lehet a ludas ..
|
|
pandala |
|
"Az egész élet egy harc, és a színház talán még inkább az." |
|
|
dejszen |
|
Néha szétesik az oldal! Eltűnnek sorok, betűk, viszont ha másolom akkor minden megjelenik a beillesztés után. |
|
R.András |
|
Köszönöm, jogos. Valszínűleg egyszerű volna a hiba javítása ... ... Csak lenne egy kis időm rá, a hibát megkeresni ... |
|
Walaki |
|
az ilyen választ már nem is igazán lehet később megnézni, csak pl. a felhasználók "öszes hozzászólás"-i nézetéből, egy "Új téma" fejlécű hozzászólás alatt ....
|
|
Walaki |
|
Szvsz, célszerű lenne 'levenni' a "Válasz"-linket a kereséssel előhozott hsz.-ek fejlécéből...
Legalábbis addig amíg ez a fura "Új téma" keletkezési problémakör meg nem oldódik. ( Nekem úgy rémlik, hogy leginkább a fenti módon tud előjönni ez a porrrbléma... ) |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Úgy látszik, a verbális agressziótól nem tartanak ! ... |
|
Bátky János |
|
Ahhhh... Amerikán keresztül megy? Akkor minden írásjelünket is tesztelik... Íriszdiagnosztika, talpnyomat-ellenőrzés volt, mielőtt rátetted a fórumot? |
|
|
Bátky János |
|
Felcsigáztál! Az ingyen Pilsner Urquell-t melyik topikban lehet lehívni? |
|
iszalag |
|
Egyenesen kiváló! Láttad, h video-link is működik itt? Láttad, h mindenféle kiterjesztésű képet be lehet tenni? Láttad, h a blog+ ban szerkesztheted a hsz-okat?
.. és még nincs vége a jó dolgoknak!
|
|
Bátky János |
|
Egész jó a méhes.org, teccik. A Te gépeden fut, Rendes Kis? |
|
|