Téma: Rendszergazdai |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Neki tetszett, csak a webmajszterek fanyalognak az admin felület hiánya miatt. |
|
millertrash |
|
vagy úgy. és a főszerkesztő reagált már a felvetésedre? |
|
Rendes Kis |
|
A főoldalon csak az itteni hozzászólások látszódnak ...
... (Anno úgy gondoltam, h a párhuzamos üzem max. néhány nap lesz ... ) |
|
millertrash |
|
Hogy lehet, hogy a főoldalon más láccik utolsó hozzászólásnak, mint beljebb?
pl: a főoldalon ezt hozza: Közélet Derékig a mocsokban ... ... még nap óra percig. 6653 407674 K&H. Bankárproletárdiktatura.
ugyanakkor, ha belépek a közéletbe: Téma Témaindító Hozzászólások Utolsó hozzászólás Ariel Sharon daleth 516 2006. január 25. 08:50 (daleth) Gyurcsány Fegyenc iszalag 369 2006. január 25. 08:33 (millertrash) Kell-e az ellenzék(nek valamit is tennie) ? szentistvánjobb 260 2006. január 25. 08:20 (vadnyul)
|
|
|
Rendes Kis |
|
Uppsz ... ez már csöppnyit elavult ... Azért a konstruktivitást kéretik megőrizni ... |
|
mandala |
|
" Konstruktív kritika az UBB magyarításával, ill. átalakításával kapcsolatban. Figyelem! A fikatív hangnemben írott hozzászólásokat előzetes értesítés nélkül töröljük. Szóltunk. "
Ez a gondolaFórum+ renccerre is igaz? Mer' ha nem, akkor nyasgem! |
|
|
mandala |
|
Látom, a zemeszempé befejezte az építkezést .. |
|
|
Rendes Kis |
|
Nem, gondoltam, elmék Havájra nyaralni, de csak ez lett belőle ... |
|
mandala |
|
És az ott jobb oldalt, az mi az???
MSZP-t összetöpörítőgép?? |
|
Rendes Kis |
|
És akkor ott lesz ... ?
... Sajnos egyelőre géphiba miatt a szoftverfejlesztés (és a migráció is) szünetel ...
... ... |
|
|
Rendes Kis |
|
Uppsz ... méghogy banánzöld ! ... #A9CC56 ! |
|
Rendes Kis |
|
Hoppá, ezek még mindig az hiszik h a pasztell: ! ... |
|
|
|
|
|
mandala |
|
kék, sötétkék.., kék, fehér, kék .. |
|
mandala |
|
Szerintem, a "(Próba)" nyomógomb mellé tedd fel azt a gombot is, ami a próba-oldalon a "(Javít)" gomb mellett van! = "(Mehet)" És akkor a bátrak akár azonnal is elküldhetik a hüleségeiket .. |
|
|