Téma: Konstruktív kritika II. |
|
|
iszalag |
|
ha egy forumozó nevére kattintok, rögtön ahozzászólásai jönnek elő.. majd, ha az adatokra, mindenkinél ugyanazt a furcsaságot.. s igy mem lehetkideriteni az emailcimet -nálam legalábbis a Fórum+on ( a másikon megy..gondolom) |
|
|
|
Login |
|
Elfelejtettem: Jó éjszakát! |
|
Login |
|
Lassan én is széteshetek. /Vigyázz, ez lehet csapda / |
|
Login |
|
Tudod milyen fárasztó x hozzászólást végigolvasni, pláne akkor, ha a forrására is ránézel azt sem tudod, hol van közben az összefüggéseket is figyelned kell és még sok, nagyon sok minden más
Mert ha csak az új hozzászólásokat vizslatod, akkor ideális esetben sem vagy képes mindent látni. Csak ha célzottan nézelődsz, akkor veszed majd észre az ilyeneket. De lehet, hogy addigra már késő.
|
|
szentistvánjobb |
|
Meglátom, mit tehetek a sötétben bújkálók ellen ... Mit szólsz némi éjszakai nyugováshoz ? ... (Mert már kifolyik a szemem ...) |
|
Login |
|
Látod, azért néha káros, ha csak jóként nézel másokra. Én is szeretek mindenkiben barátot látni, de túl sokszor döbbentenek rá tévedésimre. Majd szende bociszemmel kérdik: Hát én néked mit ártottam? |
|
szentistvánjobb |
|
Ha odaszemetel, azt a röntgenszemű moderátor ugyanúgy kigyomlálja, mint a látható helyekről, nem ? |
|
szentistvánjobb |
|
De mit árt azzal, ha egy láthatatlan helyre besuvasztja a hozzászólásait ?
... Ez olyan, mintha fehér papírra fehér tintával írna ! |
|
Login |
|
Igen, a leleményes. És a rossz? Ő is. |
|
szentistvánjobb |
|
Régóta tudom, hogy a leleményes felhasználók olyasmire is képesek használni a szoftvert, amire a fejlesztő álmában sem gondolt ! |
|
|
|
Login |
|
Tudod az lett volna a lényeg, hogy pár még nem létező dologra csak adminnak adsz jogot. |
|
szentistvánjobb |
|
Ja, azt nem tudom, miféle alfórumokba irkálsz ... és hogyan ...
... És minek ! |
|
Login |
|
Látod a hozzászólásaimat? Hol vannak? Nem gondolod, hogy párhoz csak Neked lenne jogod? Naugye. Lyukas. |
|
|
Login |
|
Na, akkor most használd rajtam. Mondom: lyukas. |
|
|
Login |
|
Nem látom. Lassan gátszakadás lesz a dologból. |
|
|
Login |
|
[sub]+Hiba ... select e.FORUM_ID, e.TOPIC_ID, ENTRY_ID, USER_ID, e.NAME, EXT_ID, ENTRY_DATE, ENTRY, REPLIES, REPLY_TO, REPLY_TO_NAME, IS_DEL, ENTRY_OID, READ_COUNT, t.NAME TOPIC_NAME from ENTRY e, TOPIC t where e.FORUM_ID=t.FORUM_ID and e.TOPIC_ID=t.TOPIC_ID and e.NAME='Login' order by ENTRY_DATE desc, ENTRY_DATE desc limit 0, 25[/sub] |
|
|