Téma: Költözés |
|
|
gajo |
|
Ez a Bayer milyen tiszt, úgy egyébként? |
|
gajo |
|
RK. megijedt, hogy kijelentkezel. |
|
tiszavirág |
|
Pedig már annyira igyekszem, mint a Bayer.
Pedig még tisztikeresztem sincs.
|
|
Rendes Kis |
|
Ezzel együtt: megfontolom, hogy mit tehetek szédítőség ellen ! ... |
|
Rendes Kis |
|
Ööö ... Te aztán nem cizelláltad a véleményedet ! |
|
tiszavirág |
|
Semmit nem találok, szerintem borzasztóan elqrtad. Könyörgöm hozd vissza a régit, ez totál sz@r. Komolyan mondom nagyon elkeserítettél. Ki is jelentkezem, mert szédülök.
Rettenetes. :-(((((((((
|
|
|
Rendes Kis |
|
Még be tudtam nézni a régi tárhelyre, már ott sincs meg a bele. Hogy tűnhetett el ?? |
|
Rendes Kis |
|
Lehet, hogy 2008. június óta nem írt senki az "Egy" topikba ? ... Vagy valamelyik költözéskor elveszett a tartalma ??
|
|
mackó |
|
A másiknál volt, hogy majd 1 napot ... |
|
Rendes Kis |
|
Lehet, hogy nem ez lesz a végleges helyünk ! Trehány csapat: két percet késik a szerverük órája !
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Lehet hogy költöznünk kell: A McAfee kockázatosnak ítéli a doménünket, a domén-szolgáltató pedig nem tud mit kezdeni a kérdéssel. |
|
Rendes Kis |
|
Ha minden igaz, a topikcímek már hiánytalanok. (Sőt, valamekkora (nagyobb ?) részük 2 példányban ...) (És, persze, a hiánytalanságért sem teszem tűzbe a kezem: ha valakinek hiányérzete van, kérem, szólamoljék !) |
|
Gyöngy |
|
Valahol mondta Rendes Kis, hogy ez visszaállítási gyerekbetegség, ha lesz rá ideje, elmulasztja . |
|
orosz_hussalata |
|
Te jó ég itt meg elkezdtek a topikok megkettőződni. El vagyunk átkozva? |
|
|
mpd |
|
Köszönnyük, hogy fönntartod ezt a kis oázist! Majd a Sali meghí egy pocoklére. |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos, nincs: a mehes.org hekkerek áldozatává vált, a fw.hu pedig fölmondta (fizetőssé akarta volna tenni) a szerződésünket ... |
|
orosz_hussalata |
|
Üdv! De nehezen találtam ide. És még a jelszavam is megtaláltam. Van másik klón is? |
|
onodij |
|
A Próféta elvtárs szóljon belőled ! |
|
Gyöngy |
|
Hűha, így télleg még baj is lehet ... |
|