Téma: Moderacio |
|
|
rintintin |
|
Meglepőnek találom a politikaellenesség ily' mértékű glorifikációját. Mert meggyőződésem: a politika a "dolgokban" vagy benne van, vagy nincs.S ha benne van, akkor nem a hozzászólók teszik bele. És ha benne van (vagy lenne...) a környezetvédelmi témákban netán, 'azellen se lehet sokmindent tenni, legföllebb belé lehet fojtania szót abba' aki arról kívánna mondani valamit.Dehát...kinek "jó" az? |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos, a T. Olvtársak a környezetvédelemről sem tudnak politikamentesen beszélgetni, ezért az már csak a bizalmamat élvező olvasói kör számára látható. Ha Te is el akarod nyerni a bizalmamat, azt 1 személyes találkozás keretében megteheted. |
|
panda |
|
Olvasd el még egyszer amit írtam... ;--)) És, még az is lehet, hogy csak a topik címét írta Mercurius.. |
|
negyven rabló |
|
Ez kizárt! Bármennyit is hibázott Mercurius -márpedig sokat hibázott-, mégsem hasonlítanám nevezett olvtársunkhoz. |
|
panda |
|
Jojoba még akár a "Mercurius" olvtárs is lehet, ő volt képtelen gépelési hiba nélkül megnyitni az ezermilliárd topikját ..
|
|
panda |
|
Elnyelte a Föld, vagy a föld. Válaszd ki a neked tetszőt!.. :-D Minimum triplán gúnyoltad ki a Földet, ezért megsértődött.
|
|
|
jojoba |
|
Érdekes!
Az adatlapon egy topik szerepel a nevemnél /nem is nyitottam többet/: Csdodálatos Föld. Viszont rákattintva a kezdőoldal jön be. |
|
|
jojoba |
|
Köszönöm, de itt sincs. |
|
|
jojoba |
|
Nem látom, sőt a "Környezetvédelem" /talán ez volt a neve/ témakört sem. |
|
panda |
|
Nem tűnt sehova. Ugyan ott van ahol volt.. |
|
jojoba |
|
Kedves Rendes Kis! Hová tűnt a "Csdodálatos ....." című topik? |
|
|
|
panda |
|
hát nemtom, lehet, hogy elég lenne az originál méretre ... |
|
|
|
panda |
|
émmeg, kérem Rapport Richárd-ról betett képemet visszanagyítani szíveskedjék! |
|
Rendes Kis |
|
Ne mondd már, ilyen kicsiben már majdhogynem étvágygerjesztő ! , szívesen ! |
|
mpd |
|
Nekem a nyóc is páros, csak ráférjen egy képernyőre. Ez az izéke kicsiben is épp elég randa. Kösszenytyű!!! |
|
|
mpd |
|
Macerátor Uram, a gazdatopikban Sali mester egy Feszty-körkép méretű gusztátalan nyálkagombát helyezett el, valahogy úrrá kéne lenni ezen a válsághelyzeten! Köszönöm a Gazdatársadalom nevében! |
|