Téma: Méhes posta |
|
|
mandala |
|
milyen nevet szeretnél, gajo007 ???
|
|
A. |
|
Hát hogy ne ! ... Választottál a postafiókodnak nevet ? |
|
gajo |
|
Számomra is generálsz? |
|
gajo |
|
Majd hátrakötjük a sarkát Mit képzel... |
|
A. |
|
Hohó ! A dolog nem az üres ablakkal kezdődik ! Előszöris kitalálsz magadnak (a postafiókodnak) egy nevet, megírod nekem, én generálok 1 jelszót, és azzal már eséllyel indulhatsz az üres kalickák ellen !
|
|
katáng |
|
De már tudom ezek az üres ablakokat nem nekem találták ki! |
|
|
A. |
|
És milyen úton-módon próbáltad ? |
|
katáng |
|
Próbálkoztam kapcsolatba lépni a postával, de nem áll szóba velem. |
|
|
mandala |
|
Megkapptam az első levelemet! (A MéhesWiki-től )
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ezek az auto-configok mindössze annyit tesznek, hogy meggyártanak 1-1 .reg filét, pl.: http://mehes.org/doc/postafiokod_neve_mehes.org_Email-Settings.reg
Ezeket, gondolom, mi is meggyárthatnánk, hogy ne kelljen emiatt benyomulni a cPanelbe ... ? |
|
|
Rendes Kis |
|
Idézet: Manual Settings Mail Server Username: postafiokod_neve+mehes.org Incoming Mail Server: mail.mehes.org Incoming Mail Server: (SSL) box263.bluehost.com Outgoing Mail Server: mail.mehes.org (server requires authentication) port 26 Outgoing Mail Server: (SSL) box263.bluehost.com (server requires authentication) port 465 Supported Incoming Mail Protocols: POP3, POP3S (SSL/TLS), IMAP, IMAPS (SSL/TLS) Supported Outgoing Mail Protocols: SMTP, SMTPS (SSL/TLS)
|
|
Rendes Kis |
|
Elküldjem a cPanel passwordöt ?
Bár ő azt tanácsolja, hogy a password megosztása helyett inkább nyissunk új accountot: Idézet: Protect your password:
* Memorize your password, do not write it down * Do not share your password. Create a new account instead * Avoid using one password for all your logins * Don't provide your password to someone for assistance unless you verify: o They need the password o They are who they say they are * Avoid logging in from public computers * Change your password frequently
Tips for choosing a password:
* Avoid dictionary words * Avoid familiar items (names, phone number, etc) * Use a combination of letters, numbers, and special characters * Use more characters (7+)
... de azt nem látom, hogy azt hogyan kell. |
|
mackó |
|
Először 5 csillag volt, de az olyan snassz. |
|
mackó |
|
Mert ezt még én is megjegyzem. |
|
Login |
|
Nyóc csillag a jelszavad? |
|
mackó |
|
Bill G. :Microsoft Outlook |
|
|
Rendes Kis |
|
A RoundCube - rejtélyes okból - azt az elküldött levelekbe így írja be a mélcímünket: postafiokod_neve+mehes.org@mail.mehes.org
Ez viszont nem érvényes mélcím: aki Reply/Válasz-szal akar válaszolni a levelünkre, az hibajelzést kap vissza.
Át kell állítani: - Egyéni beállítások - Azonosítók - E-mail cím: postafiokod_neve@mehes.org |
|
mackó |
|
A saját levelezőmben akartam egy új fiókot nyitni:
|
|
Rendes Kis |
|
Hoppá ... és cPanel passwordje hogyan lesz az embernek ?? |
|