Téma: Rendszergazdai |
|
|
|
iszalag |
|
Most látom, h a "hivatkozások" pótolja (legalábbis részben) a fórumkódokat /a fórumkódokra akkor volt szükségem, amikor a kicsimnyitett kép mögé a nagyobb, eredeti url hivatkozást akartam betenni |
|
|
mandala |
|
Betettem a GyIK-ba a Fórumkódok részt ... Még faragni kell egy kicsit, de már használható formában van .. |
|
iszalag |
|
Eljön-e a tavasz hozzánk is??
Boticelli Tavasza a felhős égboltra? |
|
|
iszalag |
|
Remek a gyik! szerintem a fórumkódok listáját is hozzá lehetne tenni.. (igy nem kellene átmenni érte a máik fórumra, ami sajnos lassú |
|
szentistvánjobb |
|
Így igaz. Nem cizelláltam ki teljesen a fórum és a migráció együttélését ... (Nem számítottam rá, hogy hónapokig fog tartani ...) |
|
orosz_hussalata |
|
A topikok listájába az utolsó hozzászólásnak többnyire az utolsó odaátról származó hozzászólást mutatja (tehát sokszor vannak újabb itteni hozzászólások, mint ami a topiklistából látszik). |
|
|
Feles Elek |
|
Az IKE-n ez egy bevett stilisztikai eszköz. |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Most akkor áthúztad azt, hogy nem gondolod komolyan ... Tehát komolyan gondolod ? |
|
mandala |
|
Én eddig úgy nyomtam el a porblemát, hogy az elejére és a végére is hozzábiggyesztettem egy egy "_"-t ... Csak sajnos így meg egy nem 'egészen tökéletes' live URL-t generál a szoft...
|
|
mandala |
|
Ja, szerintem is az a helyes, hogyha a lekvár teszi el a nagymamát!
|
|
|
Rendes Kis |
|
A megoldás: [url] és [/url] közé kell rakni ... |
|
Rendes Kis |
|
Uppsz ... Erre nem is gondoltam ... Kitörpölök rá valamit ... |
|
szakall |
|
egy képlinkemből képet csinált a szoftver. túl intelligencs. mit lehet tenni, hogy a kép link csak link maradjon???? |
|
|
|
Rendes Kis |
|
A navigációt már megtaláltam, az "Új hozzászólás"-nak a helyét még keresem ... |
|
orosz_hussalata |
|
Mikor egy témát olvasok, akkor nem tudok visszamenni a téma csoportjába (tehát pl. közélet), vagy ha lehet, hát jól el van dugva.
Másik észrevételem, hogy noha meg lehet szokni, de az új hozzászólás felirat eléggé el van dugva, pedig ezt a fórumokon rendszerint ki szokták emelni. |
|