Téma: Moderacio |
|
Root of all Evil |
|
Egy tavaly, harang felhasználó által nyitott, nulla hozzászólású topicot töröltünk, mert vélhetően személyiségi jogok megsértésére alkalmas állításokat tartalmazott. |
|
Root of all Evil |
|
oszlató kék letiltva. Hajszálon múlt, hogy a nagy helyeslő is nem repült. |
|
Root of all Evil |
|
Aki keptelen onalloan ertelmezni a kampanycsend kifejezest, annak nagyon szivesen segitek a jogosultsagaiert cserebe. |
|
Root of all Evil |
|
Harang és Istenostora felhasználók egy kissé fogják vissza az örömködésüket afölött, hogy megvertek valakit a rendőrök, ellenkező esetben örülhetnek máshol. |
|
Root of all Evil |
|
bihari_panorama felhasznalo minden kepzeletet alulmulo stilusaert vegleg letiltva/kitiltva.<P>Jozsi felhasznalo letiltva. |
|
|
Root of all Evil |
|
Béci bácsi és blunderblass felhasználók egy hétre letiltva.<BR>A monomániájuk kissé kezdi elönteni a fórumot.<P>blunderblass felhasználót már többször figyelmeztettem, hogy törölt hozzászólásai hangnemét leginkább otthon alkalmazza, ne ezen a fórumon. |
|
Root of all Evil |
|
Az ámokfutás nyomait eltüntettem. Sokkal egyszerűbb lenne, ha a fórumlátogatók nem nyújtanának hatékony támogatást azoknak, akik rombolni járnak erre.<P>Ezzel kapcsolatban erdélyilány felhasználót is letiltom hétfőig, egyrészt azért, mert kb. annyi hozzászólást kellett tőle is törölnöm, mint az ámokfutótól, másrészt talán ennyi idő alatt rögzül, hogy mi a különbség a chat és a fórumok használati szokásai között. |
|
Root of all Evil |
|
kunigunda és "Csőcselék" felhasználókat letiltottam. Mindketten nagyon eltévesztették a fórumot. |
|
Root of all Evil |
|
karesz135 felhasznalot letiltottam, mert figyelmeztetesem ellenere keptelen volt az alapveto forumhasznalati normak betartasara. |
|
Root of all Evil |
|
laura123 felhasznalo letiltva. <BR>Az arcatlansagnak is vannak hatarai... |
|
Root of all Evil |
|
Smith&Wesson felhasználó ismét elfeledkezett magáról.<BR>Letiltva. |
|
Rendes Kis |
|
Ha kova mostanában nem írogat, az lehet, h azért van, mert sikerült letiltanom. (Azért nem szóltam előre, mert már elfelejtettem, hogyan kell, elsőre nem is sikerült, úgy látszik, másodikra igen ...) |
|
Bátky János |
|
iszalag, lélekben Veled vagyok, amikor vágod a fát |
|
iszalag |
|
Fantasztikus! Tudok moderálni! Köszönöm az alkotónak! Kova izlésromboló hsz-i eltűntetve! /Még majd folyt köv |
|
mandala |
|
Tűrhetelen; még a vezérigázgató topikját sem tisztelik!!!.... Ha nem lesz itt rend, MINDENKIT kitiltok!!! |
|
onogur |
|
Nagyon helyes. Ki kell szűrni a szélsőséges, öncélú, topicromboló elemeket. |
|
mandala |
|
Miféle nick bitorlásér'?... Mindjárt felemelem a büntetésedet nyolc napra!
|
|
Rendes Kis |
|
És Mandala kartács mit kap nick-bitorlásért ?? |
|
mandala |
|
Ejnye! A Zsíros B. Ödön, Turáni, szentistvánjobb, Login és Rendes Kis nevű felhasználó, topikrombolásért (), egy hétre letíltva! Root of all Evil
|
|
|
Login |
|
Bukszusprofit devalválva. |
|
Root of all Evil |
|
Nationellt Motstand nevű felhasználónak sikerült még befutnia negyediknak. |
|
Root of all Evil |
|
A nyári nagytakaritás keretében a többször figyelmeztetett mavo felhasználót, a gondolatolvasó és megmagyarázó Zimanko Tilla felhasználót és a szimpla privokátor Mátyáskirály talpmasszőre nevő felhasználót letiltottam. |
|
Root of all Evil |
|
Schwabisch felhasznalo (ex antilib, ex nagyonsokminden) ismet letiltva.<BR>Lesz szives a sajat kis weboldalan, szepen nevvel ismertetni olyan stilusban a velemenyet, ahogy itt teszi, vagy vegre csinaljanak mar a kurucok egy forumot es ott duhongje ki magat.<P>V. Kobra Nitro forumrombolasert letiltva. |
|