Téma: Moderacio |
|
Root of all Evil |
|
Béci bácsi és blunderblass felhasználók egy hétre letiltva.<BR>A monomániájuk kissé kezdi elönteni a fórumot.<P>blunderblass felhasználót már többször figyelmeztettem, hogy törölt hozzászólásai hangnemét leginkább otthon alkalmazza, ne ezen a fórumon. |
|
Root of all Evil |
|
Az ámokfutás nyomait eltüntettem. Sokkal egyszerűbb lenne, ha a fórumlátogatók nem nyújtanának hatékony támogatást azoknak, akik rombolni járnak erre.<P>Ezzel kapcsolatban erdélyilány felhasználót is letiltom hétfőig, egyrészt azért, mert kb. annyi hozzászólást kellett tőle is törölnöm, mint az ámokfutótól, másrészt talán ennyi idő alatt rögzül, hogy mi a különbség a chat és a fórumok használati szokásai között. |
|
Root of all Evil |
|
kunigunda és "Csőcselék" felhasználókat letiltottam. Mindketten nagyon eltévesztették a fórumot. |
|
Root of all Evil |
|
karesz135 felhasznalot letiltottam, mert figyelmeztetesem ellenere keptelen volt az alapveto forumhasznalati normak betartasara. |
|
Root of all Evil |
|
laura123 felhasznalo letiltva. <BR>Az arcatlansagnak is vannak hatarai... |
|
Root of all Evil |
|
Smith&Wesson felhasználó ismét elfeledkezett magáról.<BR>Letiltva. |
|
Rendes Kis |
|
És Mandala kartács mit kap nick-bitorlásért ?? |
|
mandala |
|
Ejnye! A Zsíros B. Ödön, Turáni, szentistvánjobb, Login és Rendes Kis nevű felhasználó, topikrombolásért (), egy hétre letíltva! Root of all Evil
|
|
|
Login |
|
Bukszusprofit devalválva. |
|
Root of all Evil |
|
Nationellt Motstand nevű felhasználónak sikerült még befutnia negyediknak. |
|
Root of all Evil |
|
A nyári nagytakaritás keretében a többször figyelmeztetett mavo felhasználót, a gondolatolvasó és megmagyarázó Zimanko Tilla felhasználót és a szimpla privokátor Mátyáskirály talpmasszőre nevő felhasználót letiltottam. |
|
Root of all Evil |
|
Schwabisch felhasznalo (ex antilib, ex nagyonsokminden) ismet letiltva.<BR>Lesz szives a sajat kis weboldalan, szepen nevvel ismertetni olyan stilusban a velemenyet, ahogy itt teszi, vagy vegre csinaljanak mar a kurucok egy forumot es ott duhongje ki magat.<P>V. Kobra Nitro forumrombolasert letiltva. |
|
|
Turáni |
|
Hüüü, ez való nekem, ezt már élvezem. Hahó !
„Root of all Evil moderátor letiltva 189 hónapra !!!
A mindig ártatlan (állandó jelzőim egyike) Halder felhasználó elleni borzalmas vétkein gondolkodva töltheti ezen rövid időszakot.”
Ezt nem lehetne visszatölteni az eredeti, régi Gondola fórumra ??
|
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Hopp! Ha jól látom, itt lehet is reagálni a moderációra. |
|
Root of all Evil |
|
A frissen regisztralt antilib felhasznalo letiltva.<BR>El lehet gondolkodni a kovetkezo lehetosegeken.<BR>1. Kizarom a szolgaltatoja teljes cimtartomanyat es akkor lehet megint sirankozni tobb nicken az indexen!<BR>2. Ha nem kepes moderalni magat, akkor en moderalom, megpedig ugy, hogy az uj nickjei OSSZES hozzaszolasat torlom, nem csak a torlest egyertelmuen megerdemloket, igy olyan informaciokat sem tud eljuttatni a forum olvasoihoz, melyeket elvileg megtehetne es lehet, hogy erdemes is lenne.<BR>3. Probal alkalmazkodni a forum altal nyujtott keretekhez, melyek IMHO minden kritika ellenere, meg igy is eleg tagak. |
|
Root of all Evil |
|
Apostoll, ulema felhasznalok letiltva, ma hozzaszolasaik nagy resze torolve, tovabbi hozzaszolasaik felulvizsgalat alatt.<P>Mercurius felhasznalo Iszlam topicja lezarva, mert a topicnyito "nyilatkozataval" szemben a topicban folytatott tevekenysege kimerul abban, hogy tendenciozusan osszevalogatott tartalmu hozzaszolasaival egy vallas kepviseloivel szemben, ellenszenvet ebresszen.<BR>Amennyiben tovabb folytatja eziranyu tevekenyseget komolyabb szankciokra szamithat, immar tobb honapos tevekenysege utan. |
|
Root of all Evil |
|
camelgun letiltva.<BR>Ismet atlepett egy hatart, ami ezen a forumon meg elfogadhatonak tunik. |
|
Root of all Evil |
|
Ujbol aktivizalodo, tobbszorosen letiltott felhasznalonkat ismet letiltottam, topicjait toroltem. |
|
Root of all Evil |
|
Amennyiben bihari_panorama felhasznalo tovabb folytatja a topicrombolast, kitiltom a forumrol.<P>Nem hatarozhatja meg, hogy a forum felhasznaloit milyen tema erdekelje, milyen temarol tarsalogjanak. <BR>Ha ot egy tema nem erdekli, inkabb ne latogassa azt a topicot, mert a rombolasnak kovetkezmenyei lesznek! |
|
Root of all Evil |
|
Henry letiltva.<BR>Nem ajanlom, hogy egy honapon belul visszaterjen uj nicken. |
|
Root of all Evil |
|
Dóra1976 felhasznalo letiltva.<BR>Akinek egy ember halala nem jelent mast, mint egy ujabb alkalmat arra, hogy belerugjon a politikai ellenfeleibe, annak nincs helye ezen a forumon. |
|